Slimme deurbel zonder abonnement: 5 beste opties

SecuFirst DID501 slimme deurbel zonder abonnement

Een slimme deurbel geeft je meer controle. Net als bij het slimme slot, bewaakt het je huis wanneer jij niet thuis bent. Toch hangt er vaak een hoog prijskaartje aan het apparaat, zeker inclusief de abonnementskosten. Gelukkig is het ook mogelijk om een slimme deurbel zonder abonnement te kopen. Ik vertel je in dit artikel welke 5 opties een goede overweging zijn.

Combined Shape Created with Sketch.

Budget keuze

Eken V5

Combined Shape Created with Sketch.

Beste koop

Looki X6

Combined Shape Created with Sketch.

Goede koop

Eken V7

Combined Shape Created with Sketch.

Budget keuze

Eken V5

Combined Shape Created with Sketch.

Beste koop

Looki X6

Combined Shape Created with Sketch.

Goede koop

Eken V7

[toc]

Kleine kanttekening

Voordat ik je vertel welke slimme deurbellen zonder abonnement zijn, wil ik wel een kleine kanttekening geven. Veel mensen denken namelijk dat een slimme deurbel van Nest of Ring helemaal niet werkt zonder abonnement.

Dat is alleen niet waar.

De abonnementen kun je beter zien als een uitbreiding op de standaard functies van de slimme deurbel. Beide deurbellen functioneren namelijk ook zonder abonnement, en je koopt de deurbel in eerste instantie ook zonder het abonnement. Wil je vervolgens gebruik maken van gegevensopslag in de cloud of wil je dat er 24/7 wordt gefilmd? In dat geval moet je dus betalen voor het abonnement.

Je kunt dus ook gewoon deurbellen kopen waar een abonnement toegang geeft tot alle functies. Zonder dat abonnement moet je het gewoon doen met minder mogelijkheden.

Lees ook: Deurbel met camera en bewegingsmelder: 5 opties en keuzehulp

SecuFirst DID501 slimme deurbel zonder abonnement
Via: secufirst.eu

Wat kost een abonnement en wat biedt het extra?

Nest Aware – 5 tot 30 euro per maand

Nest Aware voor de Nest Hello zorgt ervoor dat je alle opgenomen beelden nog enkele dagen kunt terugkijken. Voor 5 euro per maand kun je de beelden nog 5 dagen terugkijken. Voor 30 euro per maand behoud je de beelden voor een hele maand. Verder zijn er geen andere voordelen die het Nest Aware abonnement biedt.

Ring Protect – 3 of 10 euro per maand

Wanneer je Ring Protect afsluit, kies je uit Basic en Plus. Ring Protect Basic kost je 3 euro per maand, waarmee je de beelden van één Ring product voor 30 dagen kunt terugkijken.

Voor 10 euro per maand sluit je Ring Protect Plus af. Daarmee kun je de beelden van bijvoorbeeld je Ring Video 2 voor 30 dagen terugkijken. Daarnaast wordt je garantie verlengd, geldt het voor een onbeperkt aantal apparaten en krijg je 10% korting op je Ring apparaten.

Nest Hello slimme deurbel

Slimme deurbel zonder abonnement – 5 goede opties

Hieronder zie je welke 5 goede opties je hebt als je een deurbel zonder abonnement wilt hebben.

Eken V5 deurbel met camera

De Eken V5 is een goedkope slimme deurbel zonder abonnement met meer dan genoeg opties. De deurbel werkt via Wifi, maar slaat geen gegevens op in de cloud. Die worden namelijk op de gratis meegeleverde 8GB geheugenkaart gezet.

De Eken V5 is eenvoudig te installeren, neemt op in 720p HD kwaliteit en heeft ook nachtzicht. Door middel van de intercomfunctie kun je eenvoudig communiceren met degene die voor de deur staat.

Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Eken V5 Video Deurbel - Inclusief 8GB SD-kaart - Zilver
Laatste updates:
 • €64,94 - 18 januari 2020
 • €64,95 - 17 januari 2020
 • €68,95 - 16 januari 2020
Sinds: 16 januari 2020
 • Hoogste prijs: €68,95 - 16 januari 2020
 • Laagste prijs: €64,94 - 18 januari 2020

Smartwares DIC-23216

De Smartwares DIC-23216 is een wat meer high-end deurbel, met een daardoor wat hoger prijskaartje. Ook deze deurbel werkt op Wifi, heeft 720p HD beeldkwaliteit en kan in het donker tot 3 meter ver, scherp beeld opnemen. Installatie van deze slimme deurbel zonder abonnement gaat ook eenvoudig, omdat hij geheel draadloos werkt. De batterijen gaan tot wel 6 maanden mee.

Je kunt ervoor kiezen om de beelden te laten opslaan op een geheugenkaartje van maximaal 32 GB, of je kunt de beelden gratis laten opslaan op de Google Drive account.

Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Smartwares DIC-23216 | Wi-Fi deurbel Draadloos - 720P HD Wifi - Gratis cloud opslag
Laatste updates:
 • €110,00 - 17 januari 2020
 • €141,00 - 16 januari 2020
Sinds: 16 januari 2020
 • Hoogste prijs: €141,00 - 16 januari 2020
 • Laagste prijs: €110,00 - 17 januari 2020

Looki X6

De Looki X6 is slimme deurbel zonder abonnement, maar heeft toch verrassend goede functies. Zo neemt de camera beelden op in 720p HD kwaliteit, zit er een intercom op en zitten er maar liefst 52 verschillende melodieën op de bel. Ongewenste figuren in je tuin worden ook direct opgemerkt door je bewegingsmelder. Die stuurt jou vervolgens direct een melding.

De beelden worden opgeslagen op een SD-kaartje, of in de cloud. De nightvision op de deurbel zorgt ervoor dat ook in het donker goed zichtbaar is wie er voor de deur staat.

Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Looki X6 Slimme Deurbel
Laatste updates:
 • €89,00 - 20 januari 2020
 • €99,00 - 17 januari 2020
Sinds: 17 januari 2020
 • Hoogste prijs: €99,00 - 17 januari 2020
 • Laagste prijs: €89,00 - 20 januari 2020

SecuFirst DID501

De SecuFirst DID501 slimme deurbel heeft een vrij laag prijskaartje voor de opties die hij biedt. Zo neemt deze deurbel zonder abonnement bijvoorbeeld beelden op in 720p HD kwaliteit. Daarnaast is de deurbel goed beveiligd door een extra schroef. Zo wordt hij niet snel gestolen van je voordeur.

Ook is de deurbel voorzien van nachtzicht, een intercomfunctie en de mogelijkheid om de deur op afstand te openen. Door twee vrije aansluitingen in de deurbel kun je namelijk een elektrische deuropener aansluiten.

Zo hoef je zelfs niet eens meer op te staan om de deur te openen. Alle opties van de deurbel bevinden zich in de handige app. Zo weet je overal vandaan wie er voor je deur staat en ben je dus echt ‘altijd thuis’.


EKEN V7 HD video deurbel

De Eken V7 heeft 1080p HD videoopname kwaliteit. Dat maakt hem op dat gebied de beste deurbel uit dit rijtje. De deurbel wordt geleverd met oplaadbare batterijen en een externe gong, waarmee je de deurbel hoort.

De slimme deurbel werkt via Wifi, heeft nachtzicht en een camerahoek van maar liefst 166 graden. Zo ziet de camera niets over het hoofd. De beelden van de Eken V7 worden opgeslagen in de cloud. Daar kun je de beelden tot 7 dagen gratis terugkijken.


Het kiezen van een geschikte slimme deurbel is vooral een persoonlijke keuze. De deurbellen in dit artikel zijn met name bedoeld voor jou wanneer je niet teveel geld wil uitgeven aan een deurbel. Ook het ontlopen van abonnementskosten is erg belangrijk.

Terwijl iemand anders jaarlijks dus misschien wel 300 euro abonnementskosten betaalt, hang jij hiermee voor een paar tientjes een deurbel aan je voordeur. Zonder ooit nog extra te kosten te moeten betalen. En dat zonder op de meest belangrijke functies te bezuinigen.

Smarthomefans
Logo