LSC Smart Connect: wat is het en moet je dit kopen?

Geschreven door

Ruud Caris

LSC Smart Connect

Laatste update:

46

Publicatie:

·

Laatste update:

·

46

Een smarthome creëren is verre van goedkoop. Sterker nog. Soms betaal je voor een lamp of sensor al meer dan 40 euro. Zoals altijd verschijnt daar dan snel een goedkoper alternatief voor: de LSC Smart Connect productlijn. Maar welke producten heb je, wat kun je ermee en waar kun je het kopen?

Wat is LSC Smart Connect?

LSC Smart Connect is een smarthome-merk en wordt voornamelijk verkocht door de Action. Er is inmiddels een breed assortiment aan producten beschikbaar, van infrarood-panelen tot de LSC slimme deurbel, maar ook lampen, slimme stekkers, de LSC camera, slimme voederbak en nog veel meer.

LSC Smart Connect staat vooral bekend om de goedkope producten die aangeboden worden. Een slimme stekker kost nog geen € 10, een flink verschil met bijvoorbeeld de Hue-stekker.

9.5
HomeWizard P1 meter
Direct inzicht in energieverbruik
Begin NU met besparen
Bijzonder betaalbaar
Check ook de HomeWizard combideal
De smarthome-trend van 2024: bekijk alle details!

Als we een stukje dieper graven dan komen er erachter dat LSC Smart Connect gemaakt gebouwd op Tuya. Dit is een groot ecosysteem van smarthome-producten, waar vaak een ander ‘merk op geplakt wordt’.

Dat wil dus zeggen dat LSC Smart Connect eigenlijk een Tuya-platform product is, maar de Action voert zijn eigen merk.

LSC Smart Connect camera

Dit merk komt dan meteen met een eigen app van LSC, maar ook de universele apps van Tuya kunnen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan de Smart Life-app (aanrader).

In dit artikel ga ik verder in op de producten van LSC Smart Connect en kom je erachter of deze geschikt zijn voor jouw smarthome-ecosysteem.

LSC Smart Connect: de plus- en minpunten

Goedkope smarthome-producten van LSC hebben veel voordelen, maar ook een aantal nadelen. Voordat ik de producten bespreek, is het goed om te bekijken wat de plus- en minpunten precies zijn.

Pluspunten
 • Zeer betaalbare producten
 • Goed verkrijgbaar (o.a. Action)
 • Werken samen met slimme assistenten waaronder Google Home
 • Keuze uit meerdere apps (LSC Smart Connect, maar ook Smart Life)
 • Uitgebreid assortiment
Minpunten
 • Gebrek aan ondersteuning voor IFTTT
 • Geen echte helpdesk beschikbaar

Greep uit de producten van LSC Smart Connect

Zoals ik al zei, is het productaanbod van LSC Smart Connect behoorlijk uitgebreid. Hieronder een opsomming van enkele opties.

1.

LSC Smart Connect LED strip

4.2

Slimme LED-strip van LSC Smart Connect is 5 meter lang en is te bedienen via zowel de afstansbediening en app. Meer details…

LSC Smart Connect

Kenmerken

 • RCB-kleuren (inclusief wit)
 • 5 meter
 • Bediening via app of afstandsbediening
 • Eenvoudige montage met plakstrip

In het kort

Vijf meter aan gekleurde lampjes. Dat is dé manier om je huis een gekleurde make-over te geven. Je kunt ervoor kiezen om de lampen één van de 16 miljoen kleuren mee te geven, of je kunt kiezen voor (warm) wit. Ook de lichtintensiteit pas je eenvoudig aan. 

De bediening van deze multicolor ledlamp is via de app of via een afstandsbediening die meegeleverd wordt.

2.

LSC Smart Connect slimme deurbel

4.5

Misschien wel één van de populairste producten van LSC Smart Connect, de slimme video-deurbel. Bekijk wie er voor de deur als de bel gaat. Meer details…

LSC-Smart-Connect-videodeurbel-met-accu-2-770x433@2x

Kenmerken

 • Betaalbare slimme deurbel
 • Inclusief video
 • Geen abonnement nodig
 • Bereik van 25 meter

In het kort

De LSC Smart Connect slimme deurbel is een interessant product voor een misschien nog wel interessantere prijs. Hierbij krijg je eigenlijk alle essentiële opties voor een smart doorbell, zoals het video, maar ook de mogelijkheid voor 2-wegs-audio. Het is dus mogelijk om te spreken met degene die voor de deur staat.

Het bekijken van de beelden doe je op je smartphone of tablet met de LSC Smart Connect-app, waar de beelden in Full HD naartoe gestuurd worden. Deze slimme deurbel wordt aangesloten op jouw bestaande wifi (2,4GHz) en de installatie is relatief eenvoudig.

De LSC Smart Connect deurbel wordt op meerdere plaatsen verkocht en is een relatief populair product in deze categorie.

3.

LSC Smart Connect slimme stekker

4.5

Betaalbare slimme stekker van de Action. Maak alle ‘domme’ producten een stuk slimmer met dit product. Meer details…

product image

Kenmerken

 • Maakt bijna alle apparaten slim
 • Aansluiten op wifi (2,4 GHz)
 • Bediening met smartphone, tablet of slimme speaker

In het kort

Heb je geen tijd, zin of geld om je hele huis om te toveren in een smarthome? Dan kun je apparaten ook slim maken bij de aansluiting. Met de LSC Smart connect slimme stekker plug je een bestaand apparaat in je huis in de stekker voordat je die in het stopcontact steekt. Vervolgens kun je met één druk op de digitale knop de stroom afsluiten.

Handig als je op vakantie gaat en even wil laten lijken dat je thuis bent. Of sluit er sta lampen op aan om die in één keer uit te kunnen schakelen. De slimme stekker van LSC werkt op 2,4GHz wifi en je bedient ‘m met je telefoon, afstandsbediening of slimme speaker.

4.

LSC Smart Connect slimme multicolor lamp

4.5

Ook een erg populair product van de LSC Smart Connect Serie: de slimme lamp met een E27-fitting.

product image

Kenmerken

 • RCB-kleuren (inclusief wit)
 • Bediening via app
 • Werkt samen met Google Assistant en Alexa
 • E27-fitting

In het kort

Zoek je een tof peertje als lamp? Dan is de LSC Smart Connect slimme multicolor led lamp een goede. Ik heb zelf de spotjes van deze variant en ik kan je zeggen dat ik er tevreden over ben. Let wel op dat de felheid van het licht aanzienlijk afneemt als je kleurlicht wilt. De warme en blauwe witte kleuren zijn het felst.

Lees ook: slimme verlichting action: info & 3 goedkope alternatieven

De lamp heeft maximaal 806 lumen, wat prima is zodra je de lamp op zijn felst zet. Je kunt hem eenvoudig bedienen met je smartphone in de speciale app.

5.

LSC Smart Connect slimme camera

4

De indoor camera van LSC Smart Connect is erg betaalbaar, maar let wel op: deze heeft alleen ondersteuning voor 2,4 GHz wifi.

LSC Smart Connect slimme camera

Kenmerken

 • Bedienen en bekijken via LSC Smart Connect app
 • Kijkhoek
 • Inclusief nachtzicht
 • Aansluiten via wifi

In het kort

De slimme LSC Smart Connect camera voor binnen biedt veel voor weinig. Nadat deze smart cam is aangesloten via wifi, kun je beelden bekijken via je smartphone in de app.

Verder is deze camera uitgerust met nachtzicht (tot 10 meter) en heb je een kijkhoek van 115 graden. Hiermee haal je een betaalbare Full HD-camera in huis.

6.

LSC Smart Connect slimme sirene

4

Als je ‘gehoord’ wil worden is deze 110 decibel slimme sirene een mooie toevoeging voor je smarthome!

LSC Smart Connect

Kenmerken

 • 110 decibel geluid
 • Goed te combineren met andere LSC producten
 • Aansluiten via wifi

In het kort

Met 110 decibel is de LSC Smart Connect sirene een goede hulp om de situatie in huis veiliger te houden. Je kunt hem los gebruiken, maar wellicht nog beter in combinatie met de deursensor en bewegingsmelder.

Hierdoor kun je een gesloten beveiligingssysteem creëren waardoor het alarm afgaat bij ongeplande bewegingen in huis.

Het alarm werkt overigens ook met de lampen van dit merk. Omdat ze allemaal op 2,4Ghz werken sluit je ze eenvoudig op elkaar aan in de app.

Overige populaire producten zijn de deursensor van LSC Smart Connect en de bewegingsmelder. Omdat het assortiment van LSC Smart Connect regelmatig wordt uitgebreid is het verstandig om ook even op de website van Action te kijken. LSC Smart Connect is namelijk een merk dat onder Action valt.

Lees ook: draadloze deurbel Action: dit zijn de opties (+ alternatieven)

LSC Smart Connect lamp

LSC Smart Connect bij Action

Dé plek waar je LSC Smart connect het best kunt kopen is bij Action. Het is namelijk een ‘huis’merk van Action. Naast de Smart Connect producten zijn er ook nog ‘domme’ LSC producten bij Action te vinden, zoals deursensoren of andere lampen.

Action heeft in principe in alle winkels hetzelfde assortiment, dus ook LSC Smart Connect is zeer waarschijnlijk bij jou in de buurt te krijgen. Let wel op, zeker als er een aanbieding is. Het schap met de smarthome-producten is anders zó leeg dat je de echo van je eigen teleurstelling erin hoort weergalmen.

Action heeft wel vaker acties waarbij LSC Smart Connect ook gewoon online te bestellen is. Hiervoor kun je terecht in de webshop van Action.

???? Bekijk ook eens de Smart Life-app, deze werkt beter en is uitgebreider dan de LSC Smart Connect-app.

LSC Smart Connect slimme deurbel

LSC Smart Connect bij Lidl of Hema?

Helaas. Lidl-fans kunnen LSC Smart Connect niet bij Lidl kopen. De Lidl heeft namelijk zijn eigen huismerk met slimme apparaten, genaamd Lidl Smart Home. Voor LSC zal je dus echt even naar de Action moeten gaan.

Hetzelfde geldt voor de Hema. Ondanks dat het lijkt alsof we het hier over dezelfde producten hebben, voorzien van een ander label, dat blijkt grotendeels waar te zijn. Net als Lidl Smart Home, LSC Smart Connect van Action draait ook Hema Smart Home op besturingssysteem Tuya.

Ook is het assortiment redelijk hetzelfde. Hema Smart Home is alleen twee keer zo duur. De vraag is of je dat ook terugziet in de producten.

LSC Smart Connect slimme stekker - Action stekker

LSC Smart Connect afstandsbediening

Sommige apparaten van LSC Smart Connect zijn te bedienen met een afstandsbediening. Die is alleen niet standaard meegeleverd met de producten. Waarschijnlijk heeft dit vooral te maken met het feit dat je bij alle LSC-apparaten ook je app kunt gebruiken via de 2,4Ghz wifi-verbinding.

De afstandsbediening kun je wel kopen. Maar hoe werkt die installatie eigenlijk? Aangezien de handleiding van LSC niet bepaald gebruiksvriendelijk is?

Stap 1: Installeer het product waarvoor je de afstandsbediening wilt gebruiken. Dat doe je door in de LSC Smart Connect App te zoeken naar je product.
Stap 2: Stop de batterijen in de afstandsbediening
Stap 3: Zet je slimme lamp aan.
Stap 4: Houd de afstandsbediening dicht bij het in te stellen product en zet de schakelaar van de lamp aan en uit.
Stap 5: Houd de knop ‘on’ op de afstandsbediening 10 seconden ingedrukt.
Stap 6: wacht tot het blauwe lampje op de afstandsbediening knippert en vervolgens ook je lamp.

De lamp is nu ingesteld.

lsc smart connect afstandsbediening
LSC Smart Connect afstandsbediening

LSC Smart Connect website

Als je op zoek bent naar de LSC Smart Connect website, dan moet ik je helaas teleurstellen: die is er niet. Toch is er veel informatie te vinden over LSC zonder de website te bezoeken. Hier kun je bijvoorbeeld allerlei info over de werking, maar ook problemen vinden.

Zoals je inmiddels weet, is LSC Smart Connect van de Action en gebouwd op het Tuya-platform. Er is dus geen officiële LSC website beschikbaar. Als je deze toch zoekt, dan moet ik je naar de site van de Action verwijzen.

LSC Smart Connect App

De ‘control room’ van jouw LSC Smart Home bevindt zich in de LSC-app. Je vindt hier alle producten die je met je telefoon kunt koppen en kunt hier ook direct de instellingen van die apparaten wijzigen.

Je vindt de LSC app in de PlayStore en in de AppStore.

Hieronder een screenshot van mijn app. Ik heb hier de drie LSC Smart Connect spotjes binnen één lamp. In de app kun je de lampen aan en uit zetten, maar ook kamers creëren.

Ik moet zeggen dat het heerlijk is dat ik vanuit bed de lampen kan dimmen als ik voor bed nog even lees. Vervolgens druk ik drie keer op het uitknopje en is het licht uit. Ideaal.

???? Check ook eens de Smart Life-app, deze is wat uitgebreider en werkt (naar mijn idee) beter dan de standaard-app.

Details over Smart Life-app

Je kunt ook tijdschema’s invullen. De lampen gaan dan iedere dag (of welke dagen jij dat wilt) om een bepaald tijdstip aan. Helaas heb ik nog geen manier gevonden om een soort Wake Up light te creëren hiermee. je kunt wel in fases werken. Dus dan wordt het licht elke 5 minuten 20% feller bijvoorbeeld.

Het is leuk speelgoed. Zeker voor deze prijs.

LSC integraties

LSC kun je in principe integreren met een aantal andere slimme domotica systemen. Ze zijn niet allemaal even makkelijk, maar hieronder kort je opties opgesomd.

LSC Smart en Domoticz

We beginnen met de moeilijkste optie, maar als je zelf gebruikmaakt van Domotics vind je dit ongetwijfeld een relevante vraag. Er zijn vier manieren om LSC met Domoticz te koppelen.

 • Een Tuya plugin gebruiken voor Domotics
 • De lamp slopen door een software update te doen via een serial connectie.
 • De software draadloos (over the air) vervangen en toevoegen aan Domoticz.

Hier lees je alles over die laatste optie

LSC Smart Connect LED-strip

LSC Smart Connect en Google Home

Wellicht de meest gewilde koppeling: LSC en Google Home. Zorg eerst dat je de lampen of slimme stekkers eerst hebt geïnstalleerd via de LSC Smart-app. Vervolgens kun je de apparaten in de Google Home app vinden en koppelen.

Let wel op dat je niet zoekt naar LSC Smart-app in de lijst met apparaten en accounts. Zoek gewoon even naar Tuya en je hebt hem te pakken.

Hier lees je alles over de koppeling tussen LSC Smart Connect en Google Home.

LSC Smart Connect en Hue

Omdat Hue en LSC allebei op een andere manier communiceren (Zigbee en wifi) moet er nog een derde tussenbeiden komen om te kunnen functioneren. Dat betekent dat LSC en Hue alleen samen kunnen werken door middel van IFTTT (If This Then That).

????Helaas is er geen officiële ondersteuning meer voor IFTTT voor LSC Smart Connect.

Dat zorgt er gelijk voor dat de mogelijkheden beperkt worden. Heb je de mogelijkheid om LSC met Google Home te koppelen, dan houd je daar meer mogelijkheden en meer plezier mee over. Al is het dus wel mogelijk om Hue en LSC te koppelen.

Conclusie: LSC Smart Connect kopen, of beter niet?

De grote vraag is natuurlijk: moet je LSC kopen of kun je beter voor een ander merk gaan? Zoals je inmiddels weet is het een goed betaalbaar smarthome-product en met dat in het achterhoofd, is het absoluut een goede keuze, vooral als je begint met slimme producten.

Zo zijn de LSC videodeurbel en slimme stekker erg populair en is er een grote community aan gebruikers van deze producten.

Ben je tevreden met een eenvoudige Google Home-integratie en heb je niet te veel specifieke wensen om alles naar eigen hand te zetten, dan is het zeker een goede keuze.

Wil je echter meer, of ben je van plan om groot(s) in te zetten op je smarthome, dan zijn er mogelijk andere merken interessanter.

Heb jij al LSC Smart Connect producten gekocht? Wat zijn jouw bevindingen of vragen over deze goedkope slimme apparatuur? Laat het ons weten in de comments!

Lees ook alles over

 1. LSC Smart Connect video deurbel
 2. LSC Smart Connect voederbak
 3. Slimme stekker Action
 4. LSC camera van Action
 5. Wat is Tuya Smart en waarom zou ik het gebruiken?
 6. Draadloze deurbel Action
 7. LSC Smart Connect problemen: probeer deze oplossingen eerst

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Oprichter van smarthomefans. Gek op gadgets, tech en specifiek smarthome. Ruim 10 jaar geleden de eerste 'automatisering' in huis gestart en sindsdien honderden producten en merken onderzocht en getest.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

46 gedachten over “LSC Smart Connect: wat is het en moet je dit kopen?”

 1. Gekke vraag, maar kun je de LSC apparaten ook écht op afstand bedienen of alleen binnen bereik van hetzelfde wifi netwerk?
  Ik dacht bijvoorbeeld de lampen en stekkers te kunnen kopen om op afstand (Spanje) te kunnen bedienen maar twijfel of dit überhaupt mogelijk is.

  Beantwoorden
 2. Ik heb 35 lampen van lsc aangesloten maar na dat is heel mijn 2,4 ghz wifi band heel slecht geworden elke minuut valt de wifi weg en me lampen ook terwijl ik een goeie router heb. Mijn telefoon weigert zelfs als ik er probeer verbinding mee te maken !!Heb zojuist meer dan de helft eraf gegooid maar zodra ik maar een paar lampen heb aangesloten doet de 2,4 ghz band het niet of bijna niet meer !!! Heb de lampen al meer dan 20 keer gereset !!! Denk dat philips daarom geen smartlampen heeft met wifi ingebouwd want het stoort het wifi netwerk heel erg op de 2,4 ghz band. Heb nu spijt van de aankoop ondanks de prijs ????

  Beantwoorden
 3. Ik heb de tuinsokkels aangeschaft, maar ik krijg ze met geen mogelijkheid geïnstalleerd. Als ik de stekker in het stopcontact doe,gaan ze knipperen, maar de app doet niks. Ben er helemaal chagrijnig van. Iemand tips?

  Beantwoorden
 4. Van mijn indoor camera kan ik de beelden helaas niet meer terugkijken na enkele dagen. Alles al opnieuw geinstalleerd, SD kaart geformatteerd echter geen verandering. Live beelden kan ik overigens wel zien. Iemand de goude tip?

  Beantwoorden
 5. Ik heb in totaal 13 lampen van de LSC. Echter sinds kort heb ik problemen in de Google Home app met 3 spotjes: De app zegt: geen ondersteuning voor deze lamp (dus hij wil ze niet aandoen of uitdoen). Maar in de LSC app werkt alles prima. Wat kan hier dan het probleem zijn? Ik heb de spots al diverse malen gereset echter zonder resultaat. Iemand een oplossing. Ik heb een Google Hub en een Google Mini (beide van de 2de generatie)

  Beantwoorden
 6. Ik heb bij action de led strip gekocht. Helemaal geïnstalleerd, alles werkt, kan de strip via de app vinden en besturen. Als ik de app (heb verschillende apps geprobeerd; LSC, Smart life, Tenya etc) koppel aan Google Home krijg ik de led strip alleen steeds niet te zien (terwijl ik ze dus wel in de desbetreffende app kan besturen). Iemand een idee?

  Beantwoorden
 7. de lampen zijn idd goedkoop maar daar stopt het bij! installeren zal bij heel wat mensen,die geen it knappe koppen zijn, moeilijk of niet lukken. eens geïnstalleerd kan je ze wel koppelen aan bv je google home maar ook daar weer kennis van zaken vereist. en als ze dan eenmaal aangesloten zijn en werken zijn de kleuren erbarmelijk slecht. ik heb er 3 in de plafond gestoken en daarnaast ook 3 van hue (pakken duurder!) maar die sluit je aan in een wip en de kleuren zijn perfect wat je vraagt. voor mij geen goedkope action rommel meer.

  Beantwoorden
 8. Ik heb 2 plafonieres gekocht en opgehangen. app geïnstalleerd. so far so goed. de connectie verloopt minder goed. De app vindt het apparaat, maar bij het connecteren stopt het. Het is een lamp waarbij men met kleuren kan spelen, maar ik zou al blij zijn als ik ze gewoon kan laten branden zonder dat verveelde geknipper omdat ze niet echt is geconnecteerd. Help aub!

  Beantwoorden
 9. Ik heb een smart camera, die staat op de kamer van mijn zoon. Hoe kan zijn vader op zijn telefoon meekijken? Hij heeft de app gedownload. Maar inloggen gaat niet…

  Beantwoorden
 10. Ik vind zelf het bereik heel slecht. Ik heb in mijn hal een extra wifi router alleen voor de 2.4 ghz maar als ik al 5 meter naar boven ga geeft het al aan dat het bereik slecht is.. voor de rest goede kwaliteit voor een lage prijs. En als je tuya app koppelt met google home en smarthings heb je veel mogelijkheden

  Beantwoorden
 11. Heeft iemand ervaring met de LSC Smart Connect inbouwspot/Smart LED downlight?
  Dit is voor mij een vervanging van bestaande spotjes die al decennia in het plafond zitten. Waar ik tegenaan loop is dat op de spot stekkertjes zitten en geen mogelijkheid om de plus en de min draad in te schroeven. Ik vind de stekker oplossing eigenlijk nergens en LSC staat bekend om het niet hebben van de meest handige handleiding (in het doosje zat alleen hoe verbinding te maken met de app).
  Als iemand mij op weg kan helpen?

  Beantwoorden
 12. Hoi,
  Ik heb een stuk of 8 van de lsc geaarde schakelaars gekocht en wil daar diverse lampen in het huis mee bedienen. Ik zat te denken aan een licht donker sensor, maar die kan ik nergens vinden, wat ik eigenlijk raar vind want juist een lamp automatisch laten inschakelen als het donker word en weer uit als het licht word is voor mij het toppunt van slim en automatisering.

  Enig idee waar ik zon sensor kan vinden die samenwerkt met deze spullen van lsc ?

  Beantwoorden
  • Hoi Mike, bij de automatisering kun je er toch voor kiezen aan bij zonsondergang en uit bij zonsopgang! Wel even ingeven wat je woonplaats is, anders werkt het niet

   Beantwoorden
 13. Leuke smarthomesite! Ook ik heb inmiddels een aantal slimme lampen van LSC bij de Action aangeschaft. Het werkt gewoon allemaal heel simpel en heel goed. Ook een slimme Flrotuir d Light met sensor voor buiten en als laatste een indoor rotateable camera. Ook die werkt erg goed, ook in het donker. Voor de prijzen van de producten hoef je het niet te laten.

  Beantwoorden
 14. Na het installeren van de lsc app werkt mijn smartlamp prima.alleen het koppelen met Google home lijkt helemaal niet te lukken. Na het ingeven van account gegevens telkens een error melding als retour. Ook het automatiseren in functie van zonsondergang werkt niet. Je blijft maar rondjes draaien zonder resultaat tot je uiteindelijk dat menu afsluit. Wat hulp zou heel erg welkom zijn.

  Beantwoorden
  • Ik heb inmiddels meerdere LSC Smart apparaten en elke keer is het gedoe met het koppelen aan Google Home. Als het 1 x werkt is het superstabiel, dus blijven proberen.
   Belangrijkste: De installatie in de LSC Smart app moet goed zijn.
   Daarna koppelen in de Google Home app: Niet zoeken in de apps-lijst ofzo, gewoon net zo lang de stekker van het apparaat in- en uit het stopcontact en de Google Home app opnieuw starten totdat hij bij je “Te koppelen apparaten” verschijnt.
   Geduld is een schone zaak…

   Beantwoorden
 15. Ik luk er niet in om een Smart LED 2 maal op een dag automatisch aan en uit te laten gaan..
  Bij voorwaarden heb ik
  Aan
  Uit
  Aan
  Uit
  En daar onder
  Taak
  Schakel aan
  Schakel uit
  Schakel aan
  Schakel uit

  Alles geprobeerd en werkt niet.

  Beantwoorden
  • haha had ik ook.
   Het is heel simpel. Stel, je wilt in de ochtend 6.00 – 7.00 aan en in de avond 16.00 – 23.00. Dan doe je het volgende:

   Druk op Toevoegen onderaan:
   Kies 06.00 – stel Herhalen in (bijv elke dag) – Zet Schakelen op Aan – Druk Bevestigen
   Druk op Toevoegen onderaan:
   Kies 07.00 – stel Herhalen in (bijv elke dag) – Zet Schakelen op Uit – Druk Bevestigen
   Druk op Toevoegen onderaan:
   Kies 16.00 – stel Herhalen in (bijv elke dag) – Zet Schakelen op Aan – Druk Bevestigen
   Druk op Toevoegen onderaan:
   Kies 23.00 – stel Herhalen in (bijv elke dag) – Zet Schakelen op Uit – Druk Bevestigen

   Je ziet het, het werkt erg “dom”: gewoon precies ingeven wanneer je Aan wilt en wanneer Uit.

   Beantwoorden
 16. Kan ik met de smart doorbell ook iets van smart inschakelen zoals een lamp of stekker ?
  Zodat ik niet afhankelijk ben van.mijn mobiel

  Beantwoorden
   • Ik ben weg van de prijs kwaliteit verhouding. Tv’s heb ik achter de stekker, lampen beneden en buiten allemaal LSC en ook de deurbel en buiten cam. En nu zelfs de kerstverlichting. En een strip onder de keukenkastjes en achter mijn tv plaat (houten plaat die vijf centimeter van de muur hangt met de strip er achter, waar de tv aan hangt) Fantastisch.

    Werkt heel eenvoudig is eenvoudig te installeren en allemaal via Google met de stem te bedienen. Super.

    Maar na een stroomstoring, moet ik wel alles opnieuw opzoeken. Dat gebeurd gelukkig niet vaak maar heb ik al eens meegemaakt. Dat is met zoveel apparaten wel een beetje vervelend.

    Slaapkamers Is af te raden omdat je dan als anderen slapen, hardop tegen je Google of Alexa moet spreken of eerst je telefoon met de app openen.

    De camera’s nemen niet op tenzij je een kaart invoert, alhoewel het mij nog niet duidelijk is waar, maar ik heb wat cams van Ali die gewoon in de cloud of op mijn telefoon opnemen.

    De deurbel zou ook een WiFi bel bij moeten zitten. Ook al heb ik 1gb glas en staat de router op slechts vijf meter afstand, tegen de tijd dat ik mijn telefoon hoor is de persoon aan de deur al weg.

    Maar de lampen, alarm en stekkers zou ik nooit meer geld aan uitgeven of op Ali kopen. Die zijn geweldig.

    Beantwoorden
 17. Kan iemand mij helpen om de installatie uit te leggen. De app heb ik en de app heeft de lamp ook gevonden maar de stap daarna lukt maar niet?? Google nest en chromecast wel direct op de WiFi dus waar ligt het dan aan??

  Beantwoorden
 18. Omdat ik al een tijdje in het bezit ben van een Google nest Hub (voornamelijk voor het aansturen van mijn sonos systeem) wilde ik ook eens wat met mijn verlichting gaan proberen. Omdat ik toevallig bij de Action op de lampen van LSC stuitte en blij verrast was door de prijs twee stuks meegenomen om een shet een en ander uit te proberen. Thuis was ik voor de tweede keer blij verrass, want het instaleren in de LSC app was appeltje eitje. Daarna met wat meer moeite de connectie kunnen maken met de Nest Hub. Maar nu ik weet hoe dat moet werkt alles perfect ! Zelfs mijn vrouw is inmiddels overtuigd van het gemak ! Dus a.s. weekend terug naar de Action om de rest van de verlichting ook te voorzien van LSC lampen !

  Beantwoorden
 19. Werk enkel nog met LSC smart concert vind helemaal geweldig ik ga binnenkort de outdoor line uit proberen heb van middag en wandlamp aan geschaft ben van hue af gestapt omdat ik nu geen hub meer nodig heb werk nu via de app en Google-home

  Beantwoorden
   • Vandaag eens zo’n lamp gekocht en nadat ik hem had geïnstalleerd ging ik me afvragen of zo’n goedkope lamp wel veilig is. Sowieso haal je normaal gesproken de stroom eraf als je hem uitzet, maar die blijft er nu dus op. Geeft dit sluipverbruik? Waarom zijn lampen van andere merken vele malen duurder? Zijn die dan ook veiliger? Gaat het weleens fout?

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Delen via: