We ❤️ Smarthome

Contact

Leuk dat je contact wil opnemen met Smarthomefans! We horen natuurlijk graag van je!

Contact SHF

Smarthomefans is onderdeel van:

Bright Idiots BV
Sphinxcour 9a
6211XZ Maastricht

Veelgestelde vragen over Smarthomefans

Allereerst, uit enthousiasme. Ik hou van tech, gadgets en vooral smarthome. Voor familie, vrienden en kennissen was ik vaak de ’tech vraagbaak’. Hierdoor werd uiteindelijk het idee geboren een website te maken over smarthome, met daarin veel toeganelijke tips, reviews, guides en nieuws rondom slimme producten.

Volledig! Als wat je leest op Smarthomefans is door mij persoonlijk geschreven of gecontroleerd. Dit alles op basis van eigen ervaring en onderzoek. Mocht er een onderdeel of artikel gesponsored zijn, dan staat dit er uiteraard altijd duidelijk bij!

Dan zijn er een aantal stappen die je kunt doorlopen!

  1. Gebruik de zoekfunctie van de site, wellicht wordt jouw probleem besproken en opgelost
  2. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, de eerste dagen krijg je veel handige tips in je mailbox!
  3. Check de site van de fabrikant/winkel, wellicht kun je daar een antwoord vinden.
  4. Neem contact op, maar hou er rekening mee dat ik geen persoonlijke helpdesk ben. Ik reageer op alle mailtjes, maar door de grote toestroom kan ik helaas niet iedereen persoonlijk helpen met specifieke oplossingen. Wel stuur ik je vaak in de goede richting met wat linkjes.

Het bijhouden en uitbreiden van een site als Smarthomefans is superleuk, maar kost ook veel tijd en energie. Daarom staan er op Smarthomefans een aantal zogenaamde affiliate-links. Als jij deze gebruikt om een aankoop te doen bij een webshop, dan krijg ik een kleine commissie. Hier merk jij verder niets van, maar zorgt er wel voor dat ik een kleine vergoeding ontvang.