LSC Smart Connect komt met betaalbare slimme vloerlamp

Geschreven door

Wesley Akkerman

lsc smart connect vloerlamp

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

De producten van LSC Smart Connect zijn over het algemeen zeer betaalbaar, en daar verandert de onlangs aan het assortiment toegevoegde slimme vloerlamp helemaal niets aan. Dit is RGB-verlichting voor nog geen dertig euro, die je kunt koppelen aan je bestaande LSC-lampen en -producten.

De LSC Smart Connect-vloerlamp heeft afmetingen van 143 bij 13 bij 13 centimeter. Het product is dus ongeveer 1,4 meter hoog. Dat is wel even handig om te weten, aangezien dat grote invloed heeft op waar je de vloerlamp wil installeren. Qua breedte en diepte loop je niet snel tegen grenzen aan.

lsc smart connect vloerlamp
(Afbeelding: Action)

Dit is de LSC Smart Connect-vloerlamp

De nieuwe vloerlamp is in staat maximaal vijfhonderd lumen je kamer in te stralen. Je kunt zelf bepalen welke kleuren die laat zien. Dat kan één kleur zijn, maar je kunt over de gehele lengte ook allerlei andere kleuren presenteren. Zo creëer je extra sfeer in huis.

Je kunt de lamp met het minimalistische design op twee manieren bedienen. Uiteraard kun je hiervoor de LSC Smart Connect- of Smart Life-app gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen de meegeleverde afstandsbediening te gebruiken. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij.

Want als je de lamp, samen met de andere producten binnen dit ecosysteem, koppelt aan bijvoorbeeld Google Home, dan kun ze tevens op afstand bedienen. Of gewoon vanuit één centrale plek. Het enige waar je rekening mee moet houden is de aanschaf: de lamp is namelijk alleen online verkrijgbaar.

lsc smart connect afstandsbediening
(Afbeelding: Action)

Losse delen

Deze slimme vloerlamp van de Action bestaat uit een aantal losse delen die je in elkaar zet. Dit werkt hetzelfde als bij de Govee Lyra, één van de favoriete lampen van Ruud. Ook Philips Hue heeft een dergelijke lamp in het assortiment, maar die is weer een stuk duurder.

De Govee Lyra

Na het in elkaar zetten, zie je wel de afzonderlijke stukken nog. Maar als je de lamp aanzet, is hier niets meer van te zien.

Naar muziek luisteren

Je moet de lampen wel nog even aan je wifi-netwerk koppelen. Dit kan alleen wanneer je beschikt overeen 2,4GHz-band. Gelukkig bieden alle routers ondersteuning aan voor die optie. Ook is het mogelijk de vloerlamp te synchroniseren met muziek die je op dat moment aan het beluisteren bent.

Bij de producten van LSC Smart Connect staat wel altijd een duidelijke kanttekening. Ja, ze zijn goedkoop (en daarmee heel aantrekkelijk voor een grote groep mensen), maar er gaat ook wel eens iets mis. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, maar laat je niet tegenhouden als je hierin interesse hebt.

Slimme vloerlamp van de Action kopen

Wil je deze slimme vloerlamp kopen, dan kun je alleen in de webshop terecht. In de winkels is deze (vooralsnog) niet verkrijgbaar.

Besproken product:

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Topics:

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: