Govee komt met Neon Rope Light 2 met Matter

Govee brengt zijn producten ook vaak naar Europa, dus de ledstrip komt ongetwijfeld onze kant op.

Geschreven door

Wesley Akkerman

govee neon rope light 2

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

💡 In het kort

Govee, een fabrikant van slimme verlichting, heeft officieel de Govee Neon Rope Light 2 met Matter aangekondigd. Het product is straks in vier formaten beschikbaar en komt vooralsnog alleen naar de Amerikaanse markt. Maar een Europese release staat mogelijk op de planning.

De Govee Neon Rope Light 2 is eigenlijk een geüpdatet product van een bestaande serie. In vergelijking met de vorige iteratie beschikken de nieuwe lampen over Matter-ondersteuning. Met deze set lampen wil de fabrikant veel personalisatieopties aanbieden, via de AI Lightning bot-functionaliteit.

De Govee Neon Rope Light 2 is een ledstrip die je in allerlei vormen aan de muur kunt bevestigen. Naast ondersteuning voor Matter heeft het bedrijf er ook voor gezorgd dat vouwen, bevestigen en ophangen beter gaat dan voorheen. De materialen daarvoor zijn namelijk verbeterd. Zo is het touw veertien procent lichter en flexibeler.

govee neon rope light 2
(Afbeelding: Govee)

De Govee Neon Rope Light 2 met Matter

Binnen de Govee Home-app tref je Shape Mapping aan. Zo kun je de vorm van de strip netjes vastleggen. Daarnaast stelt de app je in staat de verschillende secties van de strip te bedienen, waardoor je dus mooie, persoonlijke creaties tevoorschijn tovert. En met AI Lightning bot kun je op basis van tekst, afbeeldingen en stemcommando’s dynamische lichteffecten genereren. Dit gebeurt op basis van kunstmatige intelligentie, zoals de naam doet vermoeden.

Binnen de app tref je 64 presets voor de verlichting aan. Ook is er support voor Amazon Alexa, Apple Home, SmartThings en Google Home. De ledstrips zijn verkrijgbaar in twee kleuren (voor de achterkant): zwart en wit; en twee formaten: drie en vijf meter. Die kosten respectievelijk 70 en 100 dollar. Over een Europese release is nog niets bekend.

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: