Deurbel Eufy

Eufy deurbel anti-diefstal: dit is je beste optie

Door:

Wesley Akkerman

Laatste update:

Alle content is geschreven door smarthome-experts, niet door AI en robots.
Deurbel Eufy

Eufy deurbel anti-diefstal: dit is je beste optie

Laatste update:

Alle content is geschreven door mensen, niet door AI en robots.
Beste keuze
Eufy deurbel bescherming
★★★★★
Anti-diefstal
Eenvoudige montage
Speciaal voor Eufy deurbel
Bekijk actuele prijs

Dit is de beste Eufy deurbel anti-diefstal optie van dit moment. Ben je bang dat je deurbel gestolen wordt? Dan wil je dit graag weten!

Oké, dan hangt de Eufy deurbel eindelijk naast de voordeur. Maar dan bedenk je je ineens: hoe zit het met precies met diefstal? Uiteraard is er een Eufy deurbel anti-diefstal optie beschikbaar.

Daar gaan we in dit artikel dieper op in. Maar verderop lees je ook iets meer over wat er gebeurt wanneer de bel toch onverhoopt gestolen wordt of wanneer de HomeBase uit huis gelicht wordt. Daarnaast deel ik de beste Eufy deurbel bescherming om diefstal te voorkomen.

Beste keuze

Eufy deurbel bescherming

★★★★★

(bekijk reviews)

Anti-diefstal
Eenvoudige montage
Speciaal voor Eufy deurbel

Eufy deurbel anti-diefstal: een goede installatie

Een goede installatie is in dit geval van belang. Wanneer je de Eufy deurbel goed installeert, dan maak je het dieven al een stuk moeilijker het apparaat van de muur of deurpost te halen.

Waarschijnlijk is de bewegingssensor van je Eufy deurbel al een keer afgegaan, waardoor je mogelijk ziet dat er een ongure gast aan je slimme deurbel rommelt. Dan kun je nog actie ondernemen.

9.5
HomeWizard P1 meter
Direct inzicht in energieverbruik
Begin NU met besparen
Bijzonder betaalbaar
Check ook de HomeWizard combideal
???? De smarthome-trend van 2023: bekijk alle details!

Je kunt de speaker activeren en naar de dief schreeuwen dat die maar beter weg kan wezen. Helpt dat niet, sla de video dan meteen op en download die naar je apparaat. Je hebt je bewijs dan binnen.

Eufy deurbel bescherming: dit is de beste optie

Maar goed, dan ben je dus wel te laat en is je deurbel weg. Had je nog iets van tevoren kunnen doen? Zeker weten: je kunt investeren in een Eufy deurbel anti-diefstal bescherming.

Via partijen als Bol.com kun je bijvoorbeeld investeren in een Eufy deurbel anti-diefstal cover. De Eufy deurbel bescherming wordt geleverd met die cover en enkele schroeven.

Je plaatst de cover over de deurbel en markeert de plekken voor de schroeven. Werk je met een betonnen muur? Dan moet je eerst wat gaatjes boren. Zo niet, dan kun je meteen de schroeven erin draaien.

Dit kan met een elektrische schroefmachine, bijvoorbeeld. Met een paar handelingen heb je de Eufy deurbel anti-diefstal bescherming geïnstalleerd en is je deurbel dus beter beschermd dan ooit.

En dat terwijl dit niets afdoet van de functies van het apparaat. Want mensen die voor je deur staan kunnen nog steeds aanbellen. Ook worden de sensoren verder niet beperkt of iets dergelijks.

Eufy deurbel 2k battery

Eufy anti-diefstalcover

Kleinere kans op diefstal
Eenvoudige montage

Eufy deurbel anti-diefstal: wat nou als ‘ie weg is?

Een goede voorbereiding is zoals altijd het halve werk. Maar in dit geval scheelt het zo’n beetje al het werk dat je hebt aan het moment waarop de deurbel daadwerkelijk gestolen wordt.

Maar wat nou als je je deurbel toch op deze manier kwijtraakt? Dan is het goed om te weten dat degene die de deurbel stelt niet zomaar toegang heeft tot jouw accounts, gegevens of persoonlijke data.

Bovendien kunnen ze gemaakte beelden niet inzien, omdat er sprake is van een versleutelde verbinding. Zonder de juiste sleutels, die alleen jij als eigenaar hebt, kan niemand wat met het apparaat.

De beelden worden meestal opgeslagen op een HomeBase. Dat is een centrale hub waarop alle camera’s van Eufy hun beelden opslaan. Die verbinding is ook geheel versleuteld, gelukkig.

Eufy Homebase 2

En dan hebben we de HomeBase nog

Stel dat de dief zo slim is om de HomeBase ook meteen mee te nemen (maar dan moeten ze dus wel echt inbreken), dan kunnen ze niet bij de video’s komen die je reeds gemaakt hebt.

Maar je bent al die video’s wel kwijt, mits je die niet gedownload hebt. Je kunt video’s bijvoorbeeld via de computer downloaden naar een harde schijf en zo opslaan voor later gebruik.

Mocht je een abonnement op de cloudopslagdienst van Eufy hebben (wat niet verplicht is voor dagelijks gebruik), dan heb je nog wel toegang tot de video’s die daarnaartoe geüpload zijn.

Echter, die video’s staan daar maximaal dertig dagen. Wil je dus bepaalde content offline beschikbaar maken, bijvoorbeeld voor de politie, dan dien je die video’s zo snel als mogelijk te downloaden.

Maar ook hier kleeft een voorwaarden aan: dit kan alleen wanneer de HomeBase of het gestolen apparaat niet teruggebracht is naar de fabrieksinstellingen.

Je vindt de video’s dan niet meer in de versleutelde app op je smartphone. Maar als het goed is staan ze nog wel in het cloudportaal dat je via een computer kunt bereiken, via de officiële Eufy-website.

Lees ook

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

2 gedachten over “Eufy deurbel anti-diefstal: dit is je beste optie”

  1. Hoi Wesley,

    Betekent dit dan wel dat je bij de oplaadbare versie ook steeds de anti-diefstal beveiliging moet los schroeven om te kunnen laden?

    Groeten, Branko.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen