Waar staat het serienummer Philips Hue (lamp & bridge)

Geschreven door

Ruud Caris

Philips Hue

Laatste update:

1

Publicatie:

·

Laatste update:

·

1

Als je Philips Hue wil resetten, dan heb je het in sommige gevallen het serienummer nodig om dit te kunnen doen. Maar waar staat het serienummer bij Philips Hue bij de lamp en bridge? Dat is precies waar ik in dit artikel antwoord op zal geven.

Philips Hue

Als je hier bent terechtgekomen, dan is de kans groot dat je al één of meerdere Philips Hue lampen of andere producten in je bezit hebt.

Dat is dan ook niet zo vreemd, Philips Hue is één van de populairste slimme lampen-serie ter wereld. Je ziet Nederlands trots dan ook in veel huishoudens branden.

9.5
HomeWizard P1 meter
Direct inzicht in energieverbruik
Begin NU met besparen
Bijzonder betaalbaar
Check ook de HomeWizard combideal
De smarthome-trend van 2024: bekijk alle details!

Hue heeft veel verschillende producten, van slimme lampen voor binnen, tot spotjes, buitenverlichting, dimmers, afstandsbedieningen en nog veel meer.

Het grote assortiment en de goede werking van de app en de instelmogelijkheden maken dit tot een bijzonder populair product.

Philips Hue
Via: Smarthomefans

Waar staat het serienummer Philips Hue lamp?

Als je op zoek bent naar het serienummer van Philips Hue dan is de kans groot dat je een reset wil uitvoeren. In sommige gevallen, als je de reset via de app wilt doen, dan heb je het serienummer van een specifieke lamp nodig.

Maar waar staat het serienummer van een Philips Hue lamp dan precies? Dat is enigszins afhankelijk van het product waar het om gaat, maar bij de ‘standaard lampen’ van Hue vind je deze op de ‘hals’ van de lamp.

Hier staat een serienummer van Philips Hue in gegraveerd. Op onderstaande foto is te zien hoe dit eruit ziet. Uiteraard heb ik wel even mijn serienummer weggehaald.

Er zijn meerdere manieren om Philips Hue te resetten, alle mogelijkheden voor kun je vinden in onze Philips Hue resetten gids

Als je Philips Hue wil resetten en je hebt het serienummer nodig, is het handig hier of even een foto van te maken of deze op te schrijven, omdat je deze moet invoeren in de app. Op deze manier heb je het juiste nummer bij de hand, ook als de lamp is aangesloten.

Waar staat het serienummer Philips Hue
Via: Smarthomefans

Waar staat het serienummer Philips Hue bridge?

Ben je op zoek naar het serienummer van de Hue bridge? Gelukkig is die ook bijzonder eenvoudig te vinden.

Aan de achterzijde van de Hue bridge staan een flinke hoeveelheid informatie zoals te zien is op de foto en hier staat ook het serienummer tussen.

Philips Hue bridge serienummer

Waar staat het serienummer op de Philips Hue lightstrip

Wil je de Philips Hue lichtstrip resetten, heb je mogelijk ook het serienummer nodig. Maar waar staat het serienummer van de Philips Hue lightstrip?

Ook dat nummer is gelukkig eenvoudig te vinden. Dit serienummer vind je aan de achterkant van de lichtstrip zelf of bij de stekker, afhankelijk van het model. Daar is het serienummer op gedrukt.

HIer geldt tevens dat het handig is om het nummer even op te schrijven zodat je het makkelijk kunt invoeren.

Lees ook

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Oprichter van smarthomefans. Gek op gadgets, tech en specifiek smarthome. Ruim 10 jaar geleden de eerste 'automatisering' in huis gestart en sindsdien honderden producten en merken onderzocht en getest.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

1 gedachte over “Waar staat het serienummer Philips Hue (lamp & bridge)”

Plaats een reactie

Delen via: