Philips Hue Secure Camera nu te koop, Dymera officieel aangekondigd

Geschreven door

Wesley Akkerman

Philips Hue Secure camera - 4

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

💡 In het kort

Signify maakt middels een persbericht bekend dat de Philips Hue Secure-pakketten nu te koop zijn en dat de Dymera officieel aangekondigd is. De wandlamp voor binnen en buiten kost 219,99 euro en is vanaf 27 februari te koop.

De Philips Hue Secure-producten zijn vanaf nu te koop, zo meldt Signify in een persbericht. Zo is er onder meer een starterskit beschikbaar. Die kit bevat een witte Philips Hue Secure-camera met draad – die een voedingseenheid en muurbevestiging bevat om de camera te installeren waar je maar wilt – twee witte contactsensoren, twee standaardlampen met wit en gekleurd licht met E27-fitting en een Hue Bridge.

Met functies zoals live view, nachtzicht en tweerichtingsspraak kan Philips Hue Secure je meldingen sturen van mogelijke beveiligingsrisico’s of indringers afschrikken met zowel licht- als geluidsalarmen. Je kunt de Secure-producten naadloos laten samenwerken met andere producten van dit merk.

Philips Hue Secure-verstraler met camera

Dan heb je ook nog de Philips Hue Secure-verstraler met beveiligingscamera die licht en beveiliging combineert en bedoeld is voor gebruik buitenshuis om je achtertuin, het terras of oprit in de gaten houden. Wanneer je een lichtalarm activeert vanuit de Philips Hue-app verlicht de schijnwerper onmiddellijk een groot gebied. De Philips Hue Bridge is vereist voor het gebruik van de Secure-verstraler met beveiligingscamera.

Philips Hue Secure camera
Philips Hue Secure camera met floodlight

De Philips Hue Secure-apparaten werken gewoon met de huidige Hue-applicatie. Daar kunnen we in het aankomende jaar gewoon updates voor verwachten. Die omvatten verbeteringen in de beveiliging van pushmeldingen en de tijdlijn van het evenement, evenals automatische licht- en geluidsalarmen wanneer beweging wordt gedetecteerd. Daarnaast werkt Philips Hue aan de ontwikkeling van ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Home voor het Philips Hue Secure-systeem.

Officieel: Philips Hue Dymera

Daarnaast maakt Signify van de gelegenheid gebruik om de Philips Hie Dymera officieel uit te doeken te doen. Daar hebben we eerder deze week volop aandacht aan gegeven op Smarthomefans, dus we raden je aan dat nieuwsbericht erop na te slaan als je daar meer over wil weten. Verderop in dit artikel kijken we nog naar de prijs- en releasedatum.

Philips hue dimera
(Afbeelding: Philips Hue)

Meer flexibiliteit

Tot slot komt het bedrijf met nog wat kleinere producten. Het nieuwe Philips Hue-koord voor filamentlampen kan eenvoudig boven een salon- of eettafel worden gemonteerd en samen met een filamentlamp worden gebruikt als een blikvanger in huis. Het is verkrijgbaar in zwart of wit en in twee maten. De 3d-geprinte onderdelen zijn gemaakt van 55 procent bio-circulair materiaal dat bestaat uit afval en reststoffen van biologische oorsprong. Je koopt dit snoer alleen op de officiële website van de fabrikant.

Met de nieuwe Philips Hue Perifo T-connector kunnen rails in drie verschillende richtingen lopen, zodat je de hele kamer kunt verlichten met slimme railverlichting. De Philips Hue Perifo-connector biedt volledige flexibiliteit over de vorm van de rail, omdat de connector ervoor zorgt dat de rails in elke richting en buiten een hoek van negentig graden kunnen lopen. Beide connectoren zijn verkrijgbaar in zwart en wit.

Prijs en beschikbaarheid

We hebben de onderstaande informatie overgenomen uit het persbericht.

  • Philips Hue Dymera-wandlamp (beschikbaar vanaf 27 februari ‘24): 219.99 euro
  • Philips Hue-koord in zwart of wit voor filamentlampen (beschikbaar februari ’24): 59.99 euro (size M) of 69.99 euro (size L)
  • Philips Hue Perifo-connector (beschikbaar vanaf 6 februari 2024) en T-connector (beschikbaar in Q1 2024): 34,99 euro
  • Philips Hue Secure camera starterkit (beschikbaar vanaf 23 januari 2024): 399,99 euro
  • Philips Hue Secure verstraler met beveiligingscamera (beschikbaar vanaf 23 januari 2024: 349,99 euro

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: