Philips Hue Secure-camera ontvangt handige update

En later dit jaar kunnen we flink wat andere aanpassingen en toevoegingen verwachten.

Geschreven door

Wesley Akkerman

Philips Hue Secure camera - 4

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

💡 In het kort

De Philips Hue Secure-camera heeft een handige update gekregen die een aantal problemen met het product oplost. De objectherkenning is beter en bewegende dingen worden niet meteen als een voertuig aangemerkt. Daarnaast zijn er nog meer onderdelen aangepakt.

Heb je thuis een Philips Hue Secure-camera staan? Dan hebben we goed nieuws, aangezien de fabrikant deze week een update vrijgegeven heeft. De beveiligingscamera werd eind vorig jaar gelanceerd en heeft sindsdien al twee grote updates gehad. En deze derde update los een aantal problemen op waar gebruikers al een tijdje tegenaan lopen.

Wanneer je de Philips Hue Secure-camera update, dan breng je hem naar versie 1.2.10. Die update past een aantal dingen aan. Zo duurt het nu minder lang voordat de livestream opgestart wordt. Daarnaast is de objectherkenning beter dan voorheen en worden bewegende dingen niet meteen als een voertuig aangemerkt, binnen de applicatie.

Philips Hue Secure camera

Update voor Philips Hue Secure-camera

Daar blijft het niet bij. Want voortaan moet de transitie tussen de normale en de avondmodus veel soepeler gaan. En als je de camera voor het eerst installeert, dan zal het koppelen met een wifi-netwerk veel gemakkelijker gaan. Verder heeft Philips Hue het updateproces versimpeld en de slaapmodus van de camera verbeterd. Al met al mooie dingen, dus.

In de komende weken kunnen we meer updates verwachten, zo heeft Philips Hue aangekondigd in januari. De notificaties en gebeurtenissentijdlijn worden verbeterd, bijvoorbeeld. Ook gaat het bedrijf het automatische alarm bijschaven; wanneer het alarm afgaat, dan gaan bijvoorbeeld de lichten aan en klinkt er een hard geluid. Tot slot kunnen we rekenen op ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Home; Matter staat eveneens op het programma.

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: