Philips Hue Dymera is een nieuwe lamp voor binnen en buiten

Geschreven door

Wesley Akkerman

Philips hue dimera

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

De Philips Hue Dymera is een gloednieuwe lamp die opgenomen kan worden in het Hue-netwerk bij je in huis. Het maakt dan niet uit of je de lamp binnen of buiten wil gebruiken, aangezien die geschikt is voor beide locaties. De prijs is reeds bekend, maar op een releasedatum wachten we nog.

Meestal is het zo dat Philips Hue een lading nieuwe producten aankondigt via een persbericht. Maar soms komt het voor dat een nieuwe lamp (of accessoire) al wordt ontdekt voordat het bedrijf het nieuws officieel gedeeld heeft. Dat is nu het geval met de Philips Hue Dymera.

Dit is de Philips Hue Dymera

De Philips Hue Dymera is sinds afgelopen weekend namelijk te vinden op de website van de lampenmaker. Daar kunnen we zien hoe de lamp eruitziet en dat het product een prijskaartje heeft van 219,99 euro. Helaas is er geen releasedatum bekend — we moeten het doen met ‘binnenkort’.

Philips Hue Dymera
(Afbeelding: Philips Hue)

De Philips Hue Dymera is in staat miljoenen kleuren te presenteren. Die kleuren worden zowel omhoog als omlaag geprojecteerd, waardoor je voor een prima sfeer in huis, op het balkon of in de tuin kunt zorgen. Daarnaast vindt Philips Hue het design zelf vooral “functioneel en stijlvol”.

De Dymera is – vooralsnog – alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. De lamp beschikt over een ip44-certificaat (waardoor die regenbuien overleeft) en afmetingen van 9,4 bij 23 bij 16 centimeter. De maximale helderheid bedraagt 1.020 lumens; ook is er maximaal 4.000 Kelvin beschikbaar.

Net zoals heel veel andere lampen van Philips Hue is het zo dat standaard wit een maximale helderheid heeft van 970 lumens. Verder is het zo dat de lamp zestien miljoen kleuren kan laten zien en dat je witte tonen van 2.000 tot 6.500 Kelvin kunt weergeven. Dat is dus behoorlijk standaard allemaal.

Uniek aan deze lamp is dat eigenaars de kleuren onder en boven anders kunnen instellen (al kan dat natuurlijk ook met de Philips Hue Ensis-hanglamp). Het wachten is nu op de officiële aankondiging van Philips Hue, zodat we weten wanneer de Philips Hue Dymera officieel beschikbaar is.

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: