Philips Hue laat (per ongeluk) nieuwe vloerlamp zien

Geschreven door

Wesley Akkerman

Philips Hue slimme verlichting

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Wanneer Philips Hue met een nieuw product komt, dan zijn we daar op de redactie al snel enthousiast over. De Hue-producten ogen vaak strak en werken precies zoals ze zouden moeten werken. Als er dan ineens een nieuwe vloerlamp voorbijkomt op sociale media, dan heb je onze aandacht.

Maar goed, eerlijk is eerlijk: uiteraard mag je van een systeem als Philips Hue verwachten dat het gewoon z’n werk doet. Je betaalt er immers de hoofdprijs voor. Dat betekent echter niet dat dit ons enthousiasme remt voor nieuwe vloerlampen, zoals de variant die onlangs dus opdook op Instagram.

Nieuwe Philips Hue-vloerlamp?

De nieuwe vloerlamp van Philips Hue is sinds woensdag 17 december te zien op een foto die het Italiaanse account van de lampenmaker gepost heeft. De post heeft elf likes en nul reacties, suggererende dat die weinig tot geen aandacht gekregen heeft. Maar toch komt de lamp nu in het nieuws.

Philips Hue vloerlamp
(Afbeelding: philipshueitalia op Instagram)

Voornamelijk omdat we de vloerlamp nog niet eerder gezien hebben in het Hue-assortiment. De lamp heeft een lange steel, met een ronde voet. Bovenop zien we een soort led-cirkel, alsof het een lamp is die contentmakers gebruiken voor een fijne belichting van hun video’s op het internet.

Verder zien we naast de vloerstandaard een knopje liggen. Daardoor denken we dat we de lamp ook handmatig kunnen bedienen, door er zachtjes met een voet op te leunen. Philips Hue heeft hier zelf nog niets over naar buiten gebracht, dus op dit moment kunnen we alleen maar speculeren.

Nog niets over bekend

Er is überhaupt niets over deze lamp bekend. Een snelle Google-zoekopdracht levert geen extra informatie op, behalve sites die het nieuws opgepakt hebben (met dank aan Hueblog, die het nieuws als eerste naar buiten bracht). We zullen dus nog even moeten wachten op meer informatie.

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Topics:

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: