Smarthome-deals op Black Friday: dit is mijn selectie

Door

Ruud Caris

Geschreven door

Ruud Caris

Black Friday Smarthomefans

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Black Friday, de jaarlijkse koopjesgekte. Veel aanbiedingen (of soms non-aanbiedingen), heel veel marketing-emails en nog meer grote kortingspercentages. Om een beetje orde te scheppen in de Black Friday-chaos heb ik als Smarthomefan en lijstje gemaakt waar je terecht kunt voor de beste smarthome-aanbiedingen.

Black Friday voor Smarthomefans

Eigenlijk zien we het hele jaar door wel aanbiedingen van smarthome- en andere tech-producten. Maar zo richting het einde van het jaar wordt het aanbod alleen maar groter.

Dit artikel heb ik grofweg in twee onderdelen opgesplitst: winkels met smarthome-aanbiedingen en specifieke deals ik die zelf interessant vind.

Hopelijk kun je hierdoor een mooie deal vinden en kun je jouw smarthome net iets goedkoper uitbreiden.

Winkel-overzicht

Hieronder een lijstje met van winkels die interessante deals hebben. Voor zover mogelijk heb ik naar de juiste pagina gelinkt om zo een overzicht te krijgen van deze aanbiedingen.

Slimme producten in de aanbieding

Natuurlijk zijn er ook specifieke producten in de aanbieding. Sommige deals zijn daarbij interessanter dan anderen, dus ik heb geprobeerd om hieronder alleen de interessante smarthome-aanbiedingen voor je op een rij te zetten.

Deze lijst met producten is handmatig samengesteld. Praktische alle producten heb ik zelf gebruikt en getest, daarom staat ook het linkje met de review op Smarthomefans erbij!

Hopelijk zit er ook een mooie deal voor jou tussen!

 1. Ring deurbel

  Meerdere modellen van de Ring deurbel zijn verkrijgbaar met flinke korting. Dit geldt voor onder andere de Ring video deurbel plus (€ 80 korting!!), maar ook voor de betaalbare wired-versie.

  Bekijk deals → Mijn review
 2. Philips Hue

  Groot assortiment van Philips Hue met korting, bij de officiële webshop. Onder andere E27, GU10, maar ook allerlei accessoires.

  Bekijk deals → Mijn review
 3. HomeWizard

  Extra voordeel op het meetpakket van HomeWizard, maar ook op alle losse producten krijg je een extra korting van € 5. Onder andere met de HomeWizard P1-meter, Energy Socket en watermeter.

  Bekijk deal → Mijn review
 4. Sonos

  Paar bijzonder mooie Sonos-deals, vooral interessant als je combi-deals zoekt om meerdere speaker(-sets) aan te schaffen.

  Bekijk deals → Mijn review
 5. Slide (Slimme gordijnen)

  Het Nederlandse Slide maakt je bestaande gordijnen slim. Deze past op praktisch elke rail en zorgt ervoor dat je gordijnen automatisch openen en sluiten.

  Bediening kan via spraak (o.a. Google Home), maar uiteraard ook met de bijbehorende Slide-app. Ideaal voor de donkere dagen.

  Bekijk actuele prijs Mijn review
 6. Govee Dreamview T1

  De Govee Dreamview T1 is een interessant product, dat voor een betere tv-ervaring zorgt. Deze tv backlight voegt echt een extra dimensie toe aan het consumeren van media. De eenvoudige installatie, goedwerkende kleurweergaves en de betaalbare prijs, maakt dit tot een echte aanrader.

  Bekijk actuele prijs Mijn review
 7. Govee slimme kerstverlichting

  Slimme kerstverlichting met goedwerkende app en heldere kleuren. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, inclusief ondersteuning voor Google Home.

  Bekijk actuele prijs →
 8. Amazon Alexa-devices

  Onder andere deze Amazon Echo geeft de mogelijkheid om Alexa te gebruiken met stembesturing. Deze slimme apparaten kunnen uiteraard ook als speaker gebruikt worden.

  Bekijk actuele prijs →
 9. Tado startersset

  Deze Tado startersset (in het wit) is bij de Albert Heijn (ja echt), samen met een aantal accessoires flink afgeprijsd. Een zeer interessante deal

  Bekijk deal →

Wat doe jij?

In de nieuwsbrief had ik een poll geplaatst, waarbij zo’n 30 procent iets ging kopen tijdens Black Friday, 20% niet. De overigen 50% twijfelde nog en hing het af van de aanbiedingen.

Daarom ben ik benieuwd wat jouw plannen zijn. Ga je iets kopen, of heb je iets gekocht? Laat het weten in de comments!

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Topics:

Oprichter van smarthomefans. Gek op gadgets, tech en specifiek smarthome. Ruim 10 jaar geleden de eerste 'automatisering' in huis gestart en sindsdien honderden producten en merken onderzocht en getest.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: