Met dit stekkerblok mag je zelf weten hoe je de stekkers erin prikt

Geschreven door

Wesley Akkerman

stekkerblok

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Als je veel apparaten in huis hebt staan, dan is een stekkerblok geen overbodige luxe. Met zo’n accessoire is het mogelijk meerdere producten van stroom te voorzien. Echter, door de indeling van die dingen kan het soms lastig zijn alle stekkers te laten passen. Dat moet anders kunnen.

En dat dachten ze waarschijnlijk ook bij de Nederlandse startup Kolkmannen. Het team aldaar heeft namelijk een compleet nieuw stekkerblok ontwikkeld, waar je helemaal zelf kunt bepalen hoe de stekkers erin geprikt worden. Je zit dus niet vast aan de standaardindeling.

Stekkerblok genaamd StekkerBlok van Kolkmannen

In de begeleidende tekst op de officiële website kun je lezen dat alle stekkers moeten werken. Als het past, dan werkt het; zo luidt het motto. Dit nieuwe blok, genaamd StekkerBlok, is met name handig voor alle platte stekkers die je hebt. Want daar kun je er best veel van insteken.

stekkerblok
(Afbeelding: Kolkmannen)

Maar ook als je stekkers met zo’n blok eraan vast hebt, dan kan StekkerBlok uitkomst bieden. De aansluitingen hoeven elkaar dan niet in de weg te zitten, aangezien je zelf bepaalt hoe ze erin komen te zitten. Misschien moet je even puzzelen, maar uiteindelijk kom je er wel uit.

Verder is het zo dat dit stekkerblok er volledig anders uitziet dan traditionele varianten en dat het van binnen niet hol is. Het geheel oogt niet alleen modern en aantrekkelijk, ook is het dus stevig gebouwd dankzij het massieve karakter. StekkerBlok levert maximaal 2.300 watt aan vermogen.

Prijs en beschikbaarheid (gaat via Kickstarter)

Je kunt meerdere versies kopen. Zo bestaan er varianten van vier bij vier gaten. Maar je kunt ook gaan voor vier bij acht of acht bij acht (zie afbeelding) — net wat je nodig hebt. De vanafprijs bedraag 249 euro. Heb je interesse? Dan kun je het project binnenkort steunen op Kickstarter.

Via: Bright

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Topics:

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: