Homey Pro en Premium bieden data-overzichten aan in app

Geschreven door

Wesley Akkerman

Athom Homey platform

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Ben je een fervent gebruiker van Homey Pro en heb je een abonnement op Premium? Dan krijg je voortaan toegang tot een handige functie binnen de gratis te downloaden app.

Gebruikers van Homey Pro en Premium kunnen namelijk rekenen op een nieuwe functionaliteit genaamd Homey Insights. Dat maakt de fabrikant van het smarthomeproduct op zijn eigen blog bekend.

De update is nu beschikbaar voor de app die je kunt downloaden voor zowel Android als iOS. Met Homey Insights krijg je een historisch overzicht van allerlei belangrijke data in je huis.

homey pro home insights
(Afbeelding: Homey)

Die data heeft betrekking op allerlei dingen die je gekoppeld hebt aan Homey Pro. Het gaat dan om apparaten, maar ook aan apps of variabelen die je ingesteld hebt. En alles wordt op een mooie en visueel aantrekkelijke manier gepresenteerd (zoals je hierboven in de screenshots kunt zien).

Meer overzicht voor Homey Pro en Premium

Oplettende lezers en gebruikers van Homey Pro weten dat dit ook weer niet zo’n nieuwe optie is. Ja, wel voor de app, maar een dergelijk overzicht was al reeds beschikbaar via het web.

Maar vanaf nu kun je dus ook allerlei data opzoeken binnen de app van Homey Pro, en werkt gewoon een stuk handiger. Zo kun je info opvragen over het energieverbruik van een apparaat, maar ook alles over de temperatuur, vochtigheid, helderheid, koolstofdioxide en nog veel meer dingen.

Ook is het mogelijk te filteren op data, zodat je alleen een bepaalde periode meeneemt en beter inzicht krijgt in wat er nu precies gebeurt in huis op specifieke momenten.

De data wordt altijd veilig en lokaal opgeslagen op de Homey Pro. Homey Premium-gebruikers vinden de data tevens in de cloud, die eveneens veilig en privé is.

Om toegang te krijgen tot Homey Insights moet je de Android– of iOS-app dus updaten. Je hebt hiervoor minimaal versie 7.5.0 nodig. Je vindt beide apps in de downloadwinkel van jouw platform.

Lees ook:

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Topics:

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: