Switchbot Mini Robot Vacuum K10+ werkt ook in volle kamers

Geschreven door

Wesley Akkerman

SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

De Switchbot Mini Robot Vacuum K10+ is de nieuwste robotstofzuiger van het merk Switchbot, dat onder meer actief is in de Verenigde Staten en Europa. De stofzuiger is verkrijgbaar vanaf 500 euro.

Het opmerkelijke aan de Switchbot Mini Robot Vacuum K10+ is dat dit een compact en behendig model is. Daardoor is de robotstofzuiger ontzettend geschikt voor volle en kleine ruimtes. De stofzuiger zou geen moeite ondervinden met het ontwijken van tafel- en stoelpoten, en meer meubels en spullen.

Bovendien moet de Switchbot Mini Robot Vacuum K10+ ook laag genoeg zijn om bijvoorbeeld onder kasten en banken te kunnen schoonmaken. Vanzelfsprekend zit hier een bepaald limiet aan, bijvoorbeeld wanneer de kasten en banken gewoonweg te laag zijn.

Compacte Switchbot Mini Robot Vacuum K10+

De Switchbot Mini Robot Vacuum K10+ heeft een diameter van 248 millimeter (zo’n honderd millimeter minder dan de Switchbot S1 Plus), waardoor die daadwerkelijk minder ruimte nodig heeft om door je woning te navigeren.

SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+
(Afbeelding: Switchbot)

Daarnaast zou de Switchbot Mini Robot Vacuum K10+ veel beter zijn in het schoonmaken van lastig bereikbare hoeken (in vergelijking met grotere robotstofzuigers). Dat is wederom afhankelijk van hoe je woning eruitziet en wat voor meubels je hebt, maar de resultaten zouden dus beter moeten zijn.

De opvangbak voor het stof zou je gemiddeld elke zeventig dagen pas hoeven legen. Ook is er een stille modus die tot slechts 48 decibel aan geluid produceert. Verder zijn er vier zuigniveaus, kun je tien kaarten opslaan en is het mogelijk stemcommando’s te geven via Alexa en andere platformen.

De prijs valt ook mee

En met een prijskaartje van ongeveer 500 euro, betaal je niet de hoofdprijs voor de Switchbot Mini Robot Vacuum K10+. 500 euro is nog steeds een hoop geld natuurlijk, maar robotstofzuigers kunnen veel en veel duurder zijn.

De zuigkracht is met 2.500 Pa niet zo heel hoog. Maar wellicht is het genoeg voor de vloer en viezigheid bij jou in huis. De stofzuiger is vanaf nu te koop.

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: