Retrofit slot SwitchBot Lock Pro vanaf eind maart te koop

Je kunt het slot in de pre-orderperiode aanschaffen tegen een flinke korting.

Geschreven door

Wesley Akkerman

Switchbot Pro Lock

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

💡 In het kort

Switchbot kondigt aan dat je vanaf nu een nieuw slim retrofit slot kunt bestellen: de Switchbot Lock Pro. Dit slot past op vrijwel alle deuren in Europa. De pre-orderprijs is 199 euro, maar na 1 april komt de prijs neer op 139,99 euro. Het complete pakket (SwitchBot Lock Pro + Keypad Touch + Hub Mini Matter Enabled) kost je 239,99 euro, of 159,99 euro in de pre-order. Leveringen beginnen vanaf 31 maart.

De Switchbot Lock Pro is een slim retrofit slot dat je op allerlei soorten Europese deuren kunt installeren. Zonder dat je daarvoor iets hoeft te boren of beschadigen. De installatie zorgt er daarnaast voor dat je je eigen sleutel kunt blijven gebruiken, waardoor je dus altijd een back-up bij de hand hebt voor de momenten dat er iets aan de hand is.

Het nieuwe slimme slot werkt onder meer met Europrofielen, knopcilinders, nachtsloten en meerpuntssloten. Je kunt het product onder meer uitbreiden met een vingerafdrukscanner, die voor 98 procent accuraatheid garandeert en binnen 0,3 seconde de deur kan openen. Daarnaast zijn er nog veertien andere methode aanwezig voor het openen en sluiten.

Switchbot Pro Lock
(Afbeelding: Switchbot)

Switchbot Lock Pro

Zo kun je eenmalige of langdurige codes uitdelen, de deur via de app openen en sluiten, stemcommando’s gebruiken of de deur openen via je Apple Watch. Ook is er een Quick Key beschikbaar, waarmee je het slot ontgrendelt met een simpele klik. De vier AA-batterijen gaan daarnaast tot negen maanden bij bij normaal gebruik; de Battery Pack houdt het een jaar vol.

Verder kun je de Switchbot Lock Pro koppelen aan allerlei assistenten en systemen via Matter. Het apparaat ondersteunt daarnaast autolock, realtime notificaties, meldingen over batterijen die leegraken en algemene noodcodes. Zo ben je dus altijd op de hoogte van wat er gebeurt en kun je actie ondernemen wanneer nodig.

Switchbot Pro Lock
(Afbeelding: Switchbot)

Prijs en beschikbaarheid

De Switchbot Lock Pro is vanaf eind maart beschikbaar en kost 139,99 euro. Als je een compleet pakket wil hebben inclusief numeriek toetsenbord en Matter-hub, dan ben je daar 239,99 euro aan kwijt. In de pre-orderperiode krijg je korting, waardoor je respectievelijk 99,99 euro en 159,99 euro kwijt bent aan de producten.

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: