Dit slimme display kan orde op zaken stellen in huis

De Skylight Cal Max is een smart display van 27 inch, waar je iedereens agenda op kunt weergeven.

Geschreven door

Wesley Akkerman

skylight smart display

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

💡 In het kort

Fabrikant Skylight presenteert een groot smart display van 27 inch waar je de agenda’s van iedereen in een groep of gezin kan weergeven. Zo kun je binnen een groep waarschijnlijk beter plannen, omdat je meteen ziet wanneer iemand beschikbaar is. Over een Nederlandse releasedatum is nog niets bekend.

Skylight is een bedrijf dat onder meer slimme fotolijsten produceert en verkoopt, ook in Nederland. Deze fabrikant komt nu met een gigantisch smart display voor in een gezin of studentenwoning, waar iedereen zijn of haar agenda op weergeeft. Een planning maken voor de week wordt daardoor gemakkelijker dan ooit.

Het product in kwestie wordt de Skylight Cal Max genoemd. Dit is een nieuwe variant van een bestaand model. Echter, de Max is veel groter en heeft een scherm van 27 inch. Ook is het zo dat het ontwerp strakker is. De digitale thuiskalender is nu vooruit te bestellen in de Verenigde Staten, voor een bedrag van maar liefst 599 dollar (550 euro, exclusief btw).

Gigantisch smart display van Skylight

Met de Skylight Cal Max kun je meerdere agenda’s presenteren. Dat kunnen je eigen agenda’s zijn, of van de mensen uit je gezin of vriendengroep. De presentatie is fijn voor het oog en heel overzichtelijk. Bovendien is het zo dat de agenda’s automatisch gesynchroniseerd worden via het internet, waardoor de info helemaal up-to-date blijft.

skylight smart display
(Afbeelding: Skylight)

De resolutie van het scherm bedraagt 2.560 bij 1.440 pixels. Ook kun je het frame omwisselen als je dat wil, en beschikt het smart display over een anti-reflecterend scherm. Frames waar je uit kunt kiezen zijn zwart of wit. Maar er is ook een shadow box-frame, die beschikbaar is in de kleuren aluminium en houtskool. Deze versie kost 30 dollar extra.

Geen afleidingen

Natuurlijk zijn er tal van andere oplossingen waarmee je de agenda’s van het gezin kunt bijhouden en bespreken. Je kunt ze weergeven op een Google Nest Hub of Pixel Tablet met stand of een slimme koelkast. Maar daar zijn andere afleidingen beschikbaar. De Skylight Cal Max laat alleen de agenda’s zien; meer doet die niet.

Dat betekent niet dat je hier verder niets mee kunt. Met de Cal Max kun je ook taken verdelen en bijhouden, to-do-lijstjes maken en eetplanningen maken. Plus: je kunt er een fotoscreensaver op installeren, maar daar moet je wel 39 dollar per jaar voor betalen. Dan zit je vast aan een abonnement.

Verder is het goed om te weten dat de Skylight Cal Max werkt met een groot aantal online agendadiensten, zoals die van Google, Apple en Outlook. Het wachten is nu op een Nederlandse release en de prijzen voor zowel de verschillende modellen als het beschikbare abonnementen. Daarover is nog niets bekendgemaakt.

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: