Ring Battery Video Doorbell Pro heeft 3d-bewegingsdetectie

Dit is, in de woorden van Ring zelf, de "meest geavanceerde deurbel op batterijen tot nu toe".

Geschreven door

Wesley Akkerman

ring battery video doorbell pro

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

💡 In het kort

De Ring Battery Video Doorbell Pro is vanaf 20 maart verkrijgbaar voor 229,99 euro op Ring.com, Amazon.com en bij geselecteerde retailers. Het nieuwe product beschikt over 3d-bewegingsdetectie op basis van radartechnologie en biedt ook zones voor zicht vanuit vogelperspectief aan.

Ring kondigt officieel de Ring Battery Video Doorbell Pro aan. Dit is volgens het bedrijf de “meest geavanceerde deurbel op batterijen tot nu toe”. Dit is een nieuwe optie binnen het Pro-aanbod van het Amerikaanse bedrijf, dat in 2021 opgestart werd en waar veel consumenten dankbaar gebruik van maken.

De Pro-apparaten maken namelijk gebruik van radartechnologie om de nauwkeurigheid van bewegingsmeldingen buiten te verbeteren. Sindsdien hoort Ring steeds van gebruikers dat ze blij zijn met deze nauwkeurigere bewegingsdetectie.

Dit is de Ring Battery Video Doorbell Pro

De Ring Battery Video Doorbell Pro beschikt dus eveneens over 3d-bewegingsdetectie op basis van radartechnologie. Daardoor moeten de bewegingsmeldingen van de deurbel nauwkeuriger zijn dan andere slimme deurbellen die op een accu werken.

Dankzij die radarfuncties en zoals zicht vanuit vogelperspectief, kun je van bovenaf gezien een deel van de locatie uitkiezen. Alleen wanneer er binnen die omgeving beweging plaatsvindt, krijg je een melding op je smartphone. Daarnaast is de Ring Battery Video Doorbell Pro voorzien van een hd-videocamera (die opneemt in 1536p), Audio+, en deurbelberichten.

ring battery video doorbell pro
(Afbeelding: Ring)

De deurbel zou “levensechte kleuren en scherpte” moeten hebben, dankzij de dynamische beeldverwerking en efficiënte compressietechnologie. Het maakt dan niet uit of je kijkt naar live of opgenomen beelden. Ook moet het apparaat prima kunnen werken in de avond, en zal een enkele lantaarnpaal voor voldoende licht kunnen zorgen.

Werkt met andere apparaten

De Ring Battery Video Doorbell Pro werkt ook met andere apparaten van dezelfde fabrikant, zoals de Stick Up Cam Pro of Ring Alarm. Met een optioneel abonnement op Ring Protect krijg je toegang tot functies als cloudopslag, persoon- en pakketmeldingen, meldingen met afbeelding, en verschillende standen.

Tot slot kun je bewegingsmeldingen ontvangen op compatibele Alexa-apparaten (mits je die hebt, natuurlijk). Als je de Battery Video Doorbell Pro bijvoorbeeld aansluit op een Echo Show, kun je waarschuwingen ontvangen of zeggen “Alexa, show me the front door” (Alexa, laat de voordeur zien) om livebeeld te openen en een kijkje te nemen in de voortuin.

Prijs en beschikbaarheid

De Ring Battery Video Doorbell Pro is vanaf 20 maart verkrijgbaar voor 229,99 euro op Ring.com, Amazon.com en bij geselecteerde retailers.

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: