TP-Link presenteert nieuwe deurbel, homebase en meer

Geschreven door

Wesley Akkerman

tp-link

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

TP-Link kennen we als een aanbieder van producten die veelal een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Je betaalt nooit echt de hoofdprijs, maar krijgt daar vaak fijne producten voor terug. Tijdens CES 2024 zien we wat het bedrijf de komende maanden voor ons in petto heeft.

Zoals wel vaker het geval is wanneer er iets aangekondigd wordt tijdens CES 2024, is het handig om te weten dat niet elk product ook naar Europa komt. Echter, het gros wel, en daarom presenteren we de producten die de fabrikant deze week heeft laten zien. Zoals een slim slot met deurbel aan boord.

De TP-Link DL130

TP-Link is niet de eerste die dat deze week doet; Philips ging het bedrijf al voor. De TP-Link DL130 is echter net even anders. Dit apparaat ondersteunt Apple Homekit, heeft zeven manieren van ontgrendelen en kan zelfs aangestuurd worden door Google Assistent, Siri van Apple en Amazon Alexa.

Je kunt het slot onder meer ontgrendelen met een vingerafdruk, numeriek toetsenbord en een Apple Woning-sleutel op iPhone of Apple Watch. Hij schiet beelden in 2k en heeft een gezichtsveld van 180 graden. Ook is er een spotlamp voor avondvisie met kleur en is er uiteraard een speaker aanwezig.

tp-link
(Afbeelding: TP-Link)

Meer aankondigingen

Dit is niet het enige product dat TP-Link meeneemt naar de CES-beurs in Las Vegas. Er komt namelijk ook een homebase aan: een soort centrale plek voor allerlei slimme apparaten in huis (zie afbeelding). Dit apparaat is vergelijkbaar met de Google Nest Hub en Google Pixel Tablet.

Aan boord zit 16 GB aan opslagruimte, maar je kunt er ook een harde schijf aan koppelen (tot 16 TB) voor het opnemen van beveiligingsbeelden. De gekoppelde camera’s kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en voertuigen, terwijl je daar geen extra maandelijkse kosten aan kwijt bent.

Verder komt TP-Link in de komende maanden met nog een deurbel (D225), een robotstofzuiger (RV30 Plus), een led-strip (L930-5 Wi-Fi RGBIC), een slim stopcontact voor buiten met Matter (P400M) en nog een slim stopcontact die het energieverbruik in kaart brengt (P110).

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen via: