Sharkninja komt met 20 producten voor Europese markt

Twintig producten voor de Europese markt, waaronder robotstofzuigers en heel wat keukenapparatuur.

Geschreven door

Wesley Akkerman

SharkNinja

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

💡 In het kort

Tijdens een groot lanceringsevenement begin februari heeft het merk SharkNinja twintig producten aangekondigd voor de Europese markt. Je kunt onder meer robots voor in huis verwachten, evenals veel keukenapparatuur. Prijzen en releasedata zijn nog niet bekend.

Fabrikant Sharkninja heeft begin februari een lanceringsevenement in Spanje gehouden, waar die twintig nieuwe producten gepresenteerd heeft voor in en rondom het huis. De producten zijn ingedeeld in vier merken. Wen dus maar alvast aan de namen Shark Clean, Shark Beauty, Ninja Kitchen en Ninja Outdoor.

Eén van de eerste producten op de lange lijst is de Shark NeverChange 5-luchtreiniger. De naam heeft betrekking op het feit dat je de filters bijna nooit hoeft te vervangen (aldus het bedrijf). Dat moet uiteraard alsnog, maar dan om de vijf jaar (net zoals bij de Dyson Purifyer Big+Quiet die onlangs gelanceerd werd).

Ventilators van Sharkninja

Dan hebben we ook de Shark FlexBreeze Fan. Deze ventilator kun je zowel binnens- als buitenshuis gebruiken. Nu kun je denken: we hebben al gratis windstroom buiten. En dat klopt. Maar soms is het ook zo ontzettend warm dat het niet fijn is om buiten te bestaan. En dan kan een extra waaier dus dienstdoen als verkoelende factor.

SharkNinja
(Afbeelding: SharkNinja)

Bovendien kun je een tuinslang koppelen aan de FlexBreeze Fan, en op die manier voor een soort nevel in de achtertuin zorgen. Vooral tijdens die warme zomerdagen moet dat heel lekker zijn. De waaier kun je op de grond of op een bureau plaatsen en gaat zo’n twintig uur mee op een volgeladen accu (en je kunt hem gewoon bekabeld gebruiken).

Nog meer producten

Verder kun je rekenen op de Shark Matrix Robot (een robotstofzuiger met dweilfunctie), Shark StainStriker Pet Stain & Spot Cleaner, Shark HydroVac (een drie-in-één-apparaat dat stofzuigt, dweilt en zichzelf reinigt) en de Shark Steam & Scrub mop met Steam Blaster-technologie. De Shark SmoothStyle is een soort verwarmde kam.

En tot slot nemen we nog in een rap tempo de overige producten mee.

  • Ninja Woodfire Pro Connect XL Electric BBQ Grill & Smoker (een grill en buitenroker)
  • Ninja Prochef Connected Thermometer
  • Ninja Creami Deluxe Ice Cream & Frozen Drink Maker
  • Ninja Ceramic Cookware (met anti-aanbaklaag)
  • Ninja Detect Duo Power Blender Pro
  • Ninja Combi Multi-Cooker, Oven & Air Fryer (een snelkoker)

Helaas hebben we op moment van schrijven geen informatie over prijzen en releasedata van deze Sharkninja-producten.

Kom je er nog niet uit of heb je een smarthome-vraag?

Stel je vraag dan nu in de officiële Smarthomefans-community. Hier zijn veel smarthome-experts die je graag helpen. Uiteraard vind je hier ook slimme producten-inspiratie en smarthome-enthousiastelingen.

Stel je vraag

Wesley hield aanvankelijk even de boot af, maar sinds de aanschaf van een Philips Hue-starterpakket is hij helemaal om. Sindsdien houdt hij zich met alles smarthome bezig en test hij geregeld slimme lampen, thermostaten, deurbellen, sloten, verschillende accessoires en - z'n favoriet - stofzuigers.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Gerelateerde berichten

Plaats een reactie

Delen via: