Over ons

Wat doe je als je het liefst je hele huis, kantoor, tuin en andere ruimtes slim zou willen maken, en uit enthousiasme niet kan stoppen met praten over de eindeloze mogelijkheden die slimme apparaten te bieden hebben?

Juist. Je begint je eigen platform waar je het enthousiasme tot leven kunt wekken en andere smarthomefans kunt bereiken met interessante blogs, reviews en bruikbare tips.


Smarthomefans.nl – waar het allemaal begon

Onze passie voor slimme apparaten heeft ervoor gezorgd dat wij de afgelopen jaren veel producten gekocht, geprobeerd en getest hebben. Wij delen al onze kennis en ervaring nu met de lezers van Smarthomefans.nl. Ons platform is gebouwd op een fundering van praktische informatie over slimme apparaten, aangevuld met nieuws, vergelijkingen en onze productpagina’s. Daarop worden dagelijks de prijzen van smarthome-producten bijgewerkt, waardoor onze lezers nooit meer teveel betalen voor hun slimme apparaten.

Smarthomefans is opgericht door Martijn en Ruud: twee tech-fanaten die beiden hun sporen hebben verdiend in de online wereld. Martijn als geroemde contentmeister en Ruud heeft als oprichter van Androidworld – de grootste Android-site van Nederland – de nodige ervaring in publishing. Niets staat ons daarom in de weg om onze grootse plannen voor Smarthomefans tot uitvoering te brengen.


Onze favoriete slimme apparaten?

Uiteraard hebben wij ook onze eigen voorkeur voor slimme apparaten. Zo is Ruud helemaal weg van de Nest Hello deurbel, vooral in combinatie met de Nest Home Hub. Ook de hele reeks Philips Hue verlichting is één van de beste slimme apparaten die Ruud in huis heeft.

Martijn is juist helemaal weg van slimme speakers met ingebouwde spraakassistenten, zoals de populaire Harman Kardon Citation 300. In combinatie met de unieke verlichting van LIFX transformeert hij de muziek en sfeer in huis, zonder daar een vinger voor te hoeven bewegen.

Je ziet het… wij vinden onze slimme apparaten helemaal geweldig.


Wil je zelf iets bijdragen, melden, persberichten sturen, onze mening over producten horen of meer weten over de mogelijkheden van promotie binnen de Smarthomefans-community: neem dan contact met ons op!

Smarthomefans
Logo