Smart Week bij tink: dit vinden wij de 5 beste deals

Google Home Hub

Het is weer Smart Week bij tink. Dat betekent dat je volop slimme apparatuur kunt aanschaffen bij deze webwinkel. De eersteSmart Week was een succes en ook tijdens deze editie zijn er weer een hoop kortingsacties. Zo kan je tot 52% korting krijgen en krijg je sommige producten zelfs gratis bij aankoop van een ander slim product.

Smart Week bij tink

De website tink is sinds de tweede helft van 2020 actief op de Nederlandse markt en maakte een vliegende start mee. Het assortiment wordt breder, dieper en ook de aanbiedingen zijn vaak bijzonder interessant. Eén van de concepten van tink is Smart Week. Een week waarin de uitbreiding van jouw smarthome centraal staat.

Tijdens de tinkSmart Week koop je losse producten tegen een gereduceerd tarief, of zijn er interessante combo deals te koop. Daar kun je het meeste voordeel mee behalen. Combinaties tussen verschillende merken om bijvoorbeeld in één keer slimme sloten, camera’s en speakers in huis te plaatsen. Of combo-deals waarbij je alles van Google in huis haalt. Voor iedereen wat te kiezen dus.

Laten we eens kijken naar vijf van de beste aanbiedingen.

Uitgelichte producten tijdensSmart Week

Uit de lijst met aanbiedingen vallen ons vijf producten en combinaties op. Vanwege de grote korting, de goede product samenstelling of omdat we het gewoon mooie producten vinden.

Bosch Smart Home controller + 3x Radiatorknop + Google Nest Hub (Gen 2)

De Bosch Smart Home Controller is het centrum van iedere smarthome. Verbind al je apparaten binnen één systeem en maak ze op afstand bedienbaar met de app. Omdat de Smart Home Controller van Bosch als brug fungeert, kan je ze zo eenvoudig bedienen. Geen acht apps van verschillende fabrikanten meer dus.

Extra’s
Bij deze aanbieding krijg je ook nog drie radiatorknoppen en de Google Nest Hub. Dit pakket geeft je zo vlak voor de herfst en winter gelijk een mooie manier om op energie te besparen. Best handig nu de energieprijzen de pan uit rijzen.

Wat vinden we mooi aan deze aanbieding?
 • Ideale starterkit waarmee je direct een solide smarthome-ervaring creëert.
 • De Bosch Smart Home Controller werkt met veel populaire smarthome merken.
 • Bijzonder hoge korting van 52%.

Nuki Combo 2.0 + gratis Ring Video Doorbell Wired

Nuki Smart Lock Combo - Zijn slimme sloten veilig
Via: nuki.io

Met het Nuki Combo 2.0 deurslot hoef je nooit meer te zoeken naar je sleutels. Een verbinding tussen je telefoon en het slot is genoeg om niet meer voor een dichte deur te hoeven staan. Het slot is voorzien van handige functies, zoals onder andere geofencing. Vertrek je van huis, dan gaat de deur automatisch op slot als een bepaald aantal meters van huis weg bent. Kom je thuis, ontgrendelt het slot automatisch weer.

Extra’s
Je krijgt bij deze aanbieding een gratis Ring Video Doorbell. Dan kan je voortaan ook zien wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld. Zijn het je vrienden, dan open je met één druk op de knop ook je Nuki Smart Lock, zodat zij alvast naar binnen kunnen.

Wat vinden we mooi aan deze aanbieding?
 • De deurbel is een geweldige aanvulling op het slimme slot.
 • Het Nuki slot is veelzijdig en één van de betere slimme sloten.
 • Je krijgt de deurbel gratis, waardoor je korting behoorlijk oploopt.

Google Nest Cam + Gratis Google Nest Mini

Review Nest Cam IQ Indoor
Via: nest.com

De Google Nest Cam is een veelzijdig en slim apparaat, waarmee thuis zijn nog veiliger voelt. Of reizen natuurlijk. De camera stuurt namelijk meldingen naar je telefoon, zodra er iets gebeurt in je huis of erbuiten. Zo maakt de camera onderscheid tussen auto’s, dieren en personen waardoor je alleen zinvolle meldingen krijgt.

Extra’s
Bij deze aanbieding van tink krijg je een gratis Google Nest Mini. Deze kleine slimme speaker is voor veel mensen het hart van hun slimme woning. Spraak gestuurd kun je hiermee alle apparaten in huis bedienen en je favoriete muziek afspelen. Ook kan je de Google Nest Cam via de Nest Mini met je spraak bedienen.

Wat vinden we mooi aan deze aanbieding?
 • De Nest Cam bezit enkele unieke opties ten opzichte van andere slimme camera’s.
 • De aanbieding is ideaal als je met het Nest ecosysteem wilt beginnen.
 • Het voordeel is groot, omdat je de Nest Mini gratis krijgt.

Google Nest Doorbell (batterij) + Google Nest Hub (Gen. 2)

Review Nest Hello slimme deurbel

De Nest deurbel is voorzien van een camera, microfoon en speaker. Dat betekent dat je iedereen voor de deur kunt zien, horen en toespreken. Pakketjes die te vroeg worden geleverd als je niet niet thuis bent, vrienden die voor de deur staan of de oppasser die naar binnen wil. Op je telefoon krijg je alle beelden te zien.

Extra’s
De Google Nest Hub (Gen. 2) is een groot beeldscherm – een soort iPad – die je in huis kunt plaatsen. Door het grote scherm is het mogelijk veel informatie op het scherm te projecten, zoals dashboard, apps en camera beelden. Je kan de Hub dus prima koppelen aan de Nest Doorbell.

Wat vinden we mooi aan deze aanbieding?
 • De Nest Doorbell is één van de meest uitgebreide slimme deurbellen
 • Wil je het Nest ecosysteem in huis, dan is dit een goede starterskit.
 • Omdat je twee Google producten tegelijk koopt, is het voordeel groot.

tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ + Radiatorknoppen 2-pack

Tado thermostaat
Via: tado.com

Wil je deze winter nog besparen op je energierekening, dan is de tado thermostaat een goede start. Deze slimme thermostaat bedien je met je telefoon of met behulp van een slimme speaker zelfs met je stem. De tado bezit enkele handige opties waarmee je energieverbruik procenten naar beneden gaat. En daar hoef je gelukkig niet voor in de kou te zitten.

Extra’s
Bij deze aanbieding zit ook nog een 2-pack met slimme radiatorknoppen. Die werken samen met je tado app. Daardoor kan je de temperatuur in bepaalde ruimtes individueel regelen, zonder direct het hele huis te hoeven opwarmen.

Wat vinden we mooi aan deze aanbieding?
 • De tado deurbel is geavanceerd en toch toegankelijk voor smarthome starters.
 • Energiebesparen wordt steeds belangrijker met oplopende energieprijzen.
 • De hoge korting is erg interessant.

De tinkSmart Week

De tinkSmart Week zit vol interessante aanbiedingen. Wil je nog meer aanbiedingen bekijken voor slimme apparaten?

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen
    

   Smarthomefans
   Logo