Deals

Laatste update:

5 interessante Action & Lidl smarthome-deals: week 18

Geschreven door:

Ruud Caris

Alle content is geschreven door smarthome-experts, niet door AI en robots.

Elke week zijn er veel smarthome-deals online te vinden, ook bij Action en Lidl. Wij duiken regelmatig in deze deals en zetten de meest interessante voor je op een rij.

Smarthome bij de budget-ketens

Steeds meer winkels bieden slimme producten aan, zo ook Action en Lidl. De eerste doet dit onder de naam: LSC Smart Connect en ook Lidl breidt zijn assortiment steeds verder uit.

Hiermee kun je jouw smarthome vaak budget-vriendelijke verder uitbreiden. Maar je bent hier natuurlijk voor de korting op smarthome-producten, daarom hieronder een lijstje.

5 Action & Lidl smarthome-aanbiedingen

Een overzicht van de interessante aanbiedingen bij Lidl en Action voor de smarthome-liefhebbers van week 18.

1. Slimme plafondlamp

Action plafondlamp

Deze slimme plafondlamp van LSC Smart Connect geeft een unieke uitstraling aan jouw kamer en is natuurlijk te bedienen via de app.

2. Zigbee Gateway

Zigbee Gateway

Deze Zigbee gateway kan het centrale punt van jouw smarthome worden. Met een bereik van ~70 meter en ondersteuning voor Zigbee 3.0.

3. Slimme tuinverlichting

LSC tuinverlichting

Met deze slimme tuinverlichting breng je kleur en stijl in je tuin. Natuurlijk zijn deze lampen te bedienen met een app en zijn ze onderling geschakeld.

4. Slimme voederbak

Slimme voederbak

Slimme voerderbak voor je huisdier, inclusief wifi, app, camera en geluid. Met een inhoud van 4 liter is dit een handige aanvulling voor jouw smarthome.

5. Stijlvolle slimme tafellamp

Tafel ledlamp

Stijlvolle, slimme LED-tafellamp met veel mogelijkheden en kleuren. Lidl biedt deze ook nog eens voor een scherpe prijs aan.

Herken je er ook een beetje de Govee Lyra in?

Nog meer aanbiedingen?

Oké, niet helemaal smarthome, maar toch een interessante aanbieding deze week. Bij Action krijg je deze Aircooler, erg prettig voor de warme dagen. Nu flink afgeprijsd natuurlijk!

Ook voor het warme weer: deze Kamado BBQ, moet ik nog meer zeggen? Juist, laat dat goede weer maar komen…

Dit is slechts een greep uit de aanbiedingen, voor het volledige en actuele aanbod kun je hieronder terecht.

Alle smarthome-deals bij

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Oprichter van smarthomefans. Gek op gadgets, tech en specifiek smarthome. Ruim 10 jaar geleden de eerste 'automatisering' in huis gestart en sindsdien honderden producten en merken onderzocht en getest.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen