De nieuwe Ring Video Doorbell 3 komt eraan: dit kun je verwachten

Ring Video Doorbell

Iedereen die van smarthome houdt, heeft weleens van de Ring deurbel gehoord. Ring komt nu met een nieuwe variant, genaamd de Ring Video Doorbell 3. Ik vertel je wat er anders aan is.

De nieuwe Ring deurbel

Qua uiterlijk is er weinig verschil met zijn voorganger. Toch heeft de Ring Doorbell 3 van binnen een mini-metamorfose ondergaan. Daar zijn nu twee nieuwe varianten uitgekomen. De Ring Video Doorbell 3 en de Ring Video Doorbell 3 Plus. Twee, op het gezicht vergelijkbare deurbellen, die onderling toch wat andere opties te bieden hebben. Ik vertel je wat je kunt verwachten van de nieuwe Ring deurbellen.

Ring Video Doorbell 3
De Ring Video Doorbell 3 | Via: ring.com

De belangrijkste updates

De Ring Video Doorbell 2 is niet compleet onder handen genomen. De belangrijkste features hebben een upgrade gekregen, terwijl dingen die al goed waren, zo zijn gebleven. Er is bijvoorbeeld nog steeds 2,4 Ghz verbinding, maar dat is nu uitgebreid met ook 5 Ghz.

Bekijk de beste prijzen voor de Ring Video Pro

Pre-roll

Heb je dat weleens meegemaakt? Je krijgt een melding dat er in je tuin beweging is gesignaleerd, maar zodra je de melding bekijkt, zie je niets. Dat komt omdat de beelden pas worden doorgestuurd nadat de beweging is gesignaleerd. Pre-roll zorgt ervoor dat je ook de 4 seconden vóór de bewegingsmelding de beelden kunt terugzien. Zo weet je precies waarom je de melding van de nieuwe Ring deurbel ontvangt.

Deze optie is al gedeeltelijk aanwezig in andere Ring producten die op het netstroom zijn aangesloten. Nu is het ook mogelijk in de batterij variant van de Ring Video Doorbell 3 Plus. Dat is een primeur voor apparaten die op batterijen zijn aangesloten. De gewone versie op batterijen krijgt deze optie niet.

Privacy zones

Met de Ring Video Doorbell 3 (Plus) wordt het nog makkelijker om in bepaalde zones geen beweging te signaleren of het beeld en geluid zelfs volledig uit te schakelen. Op deze manier hoopt Ring de privacy van de gebruikers van de deurbel nog meer te waarborgen dan met vorige varianten van de deurbel. Op de deurbel komt een knop waarmee het beeld en geluid uitgeschakeld kan worden, indien dat gewenst is vanwege privacy redenen.

Chime en Chime Pro

De Ring Video Doorbell 2 was natuurlijk al voorzien van een optionele Chime. Ook de Doorbell 3 (Plus) kan voorzien worden van een Chime. In het geval van de Chime Pro, zit er ook nog een wifi-versterker ingebouwd. Je hoort dan niet alleen de deurbel beter gaan, maar je versterkt ook nog eens het draadloze signaal naar de deurbel toe. Dat zijn twee vliegen in één klap die veel problemen met de verbinding voorkomen.


Prijs en beschikbaarheid

De Ring Video Doorbell 3 wordt na 28 april in Nederland gelanceerd en zal te koop zijn via de standaard retailers. De adviesprijs is 199 euro. Op de Ring Video Doorbell 3 Plus moeten we dan nog heel even wachten. De prijs van die nieuwe deurbel van Ring geldt een adviesprijs van 229 euro. Voor de nieuwe Chime betaal je binnenkort waarschijnlijk 35 euro. De Chime Pro haal je in huis voor 59 euro.

Na 28 april is de Ring Video Doorbell 3 ook via ons kanaal te koop. Hier vergelijk je dan direct waar hij het voordeligst is.

Bekijk slimme deurbellen die in de aanbieding zijn

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen
    

   Smarthomefans
   Logo