We ❤️ Smarthome

Smarthomefans helpt jouw huis nog slimmer te maken

Mijn naam is Ruud en ik heb Smarthomefans opgericht om jou te helpen de beste smarthome-producten te kiezen. Daarnaast help ik graag problemen op te lossen, zoek ik altijd nieuwe toffe producten en deel ik mijn ervaringen met smarthome.

Start hier

O.a. bekend van

Al 5.000+ smarthomefans gingen je voor

Jouw smarthome verbeteren?

Schrijf je dan (gratis) in voor mijn nieuwsbrief! Hierin deel ik veel ervaringen, tips en inzichten rondom smarthome.

200+

Producten getest

5000+

Nieuwsbrief-leden

1 miljoen

Bezoekers per jaar

10+

Jaar ervaring

Smarthomefans in cijfers

Veelgestelde vragen over Smarthomefans

Neem contact op

Allereerst, uit enthousiasme. Ik hou van tech, gadgets en vooral smarthome. Voor familie, vrienden en kennissen was ik vaak de ’tech vraagbaak’. Hierdoor werd uiteindelijk het idee geboren een website te maken over smarthome, met daarin veel toeganelijke tips, reviews, guides en nieuws rondom slimme producten.

Volledig! Als wat je leest op Smarthomefans is door mij persoonlijk geschreven of gecontroleerd. Dit alles op basis van eigen ervaring en onderzoek. Mocht er een onderdeel of artikel gesponsored zijn, dan staat dit er uiteraard altijd duidelijk bij!

Dan zijn er een aantal stappen die je kunt doorlopen!

  1. Gebruik de zoekfunctie van de site, wellicht wordt jouw probleem besproken en opgelost
  2. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, de eerste dagen krijg je veel handige tips in je mailbox!
  3. Check de site van de fabrikant/winkel, wellicht kun je daar een antwoord vinden.
  4. Neem contact op, maar hou er rekening mee dat ik geen persoonlijke helpdesk ben. Ik reageer op alle mailtjes, maar door de grote toestroom kan ik helaas niet iedereen persoonlijk helpen met specifieke oplossingen. Wel stuur ik je vaak in de goede richting met wat linkjes.

Het bijhouden en uitbreiden van een site als Smarthomefans is superleuk, maar kost ook veel tijd en energie. Daarom staan er op Smarthomefans een aantal zogenaamde affiliate-links. Als jij deze gebruikt om een aankoop te doen bij een webshop, dan krijg ik een kleine commissie. Hier merk jij verder niets van, maar zorgt er wel voor dat ik een kleine vergoeding ontvang.

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen