Goedkope deurbel met camera kopen? Deze 5 zijn het beste

Ring Video Doorbell

Wil jij je huis ook veranderen in een futuristische leefomgeving? Of vind je het gewoon handig dat je kan zien wie er voor de deur langsloopt? Deze vijf goedkope deurbellen met camera kun jij deze week nog aan je voordeur hangen.

Een goedkope video deurbel kopen voor extra toezicht of gemak

Veel slimme deurbellen zijn voorzien van de meest handige snufjes en opties. Helaas moet je daar dan ook diep voor in de buidel tasten. Gezichtsherkenning, automatische boodschappen aan de postbode door laten geven en al die andere opties zijn best leuk, maar niet altijd nodig.

Wil je gewoon een goedkope deurbel met camera, dan wil je daar niet 300 euro voor betalen. En in het ergste geval, moet je ook nog eens extra abonnementskosten betalen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Er zijn gelukkig wel enkele goedkope video deurbellen te koop zoals bijvoorbeeld een draadloze deurbel van Action. Vaak zijn ze nog geen 100 euro, en ze zijn over het algemeen altijd zonder abonnement. Je hebt gelukkig een groot aantal leuke opties. Kijk maar mee.

Let op: deze deurbellen met camera en bewegingsmelder kunnen een mooie toevoeging.

Ring 1 – De goedkoopste Ring deurbel

De meeste deurbellen van Ring zijn behoorlijk aan de prijs. Toch is er een uitzondering. Je kunt namelijk deze Ring deurbel goedkoop op de kop tikken. De eerste variant van de Ring deurbel is ook al voorzien van handige opties, maar kost minder dan 100 euro. Let op: bij Ring moet je wel nog extra abonnementskosten betalen.


Looki X6

De Looki X6 is een bijzonder populaire deurbel. Dat is niet zonder reden. De deurbel filmt in 720P, bevat tweeweg-audio, heeft een handige app en biedt zelfs gratis cloud opslag. Zo hoef je niet altijd direct te kijken op je telefoon wanneer er iemand aanbelt, maar worden de beelden ook gewoon via Wifi in de cloud gezet. Dan kan je ook aan het einde van de dag pas even terugkijken wat er allemaal voor je deur heeft plaatsgevonden. Daarbij biedt de deurbel nachtzicht, bewegingsdetectie en hij is super eenvoudig te installeren.

Lees ook: de 5 beste deurbellen met WiFi


Alecto DVC-1000

De Alecto DVC-1000 is een hele goedkope video deurbel die je vaak voor minder dan 70 euro kunt kopen. Voor dat geld krijg je een slimme deurbel die alle beelden opneemt in 720P. De deurbel kun je overigens eenvoudig verbinden met de Alecto app die je kunt downloaden op je smartphone.

Dan krijg je een melding wanneer er iemand aanbelt en kan je direct de beelden zien. Je kan ook kiezen om de deurbel beelden op te laten nemen op een SD-kaartje in de deurbel zelf.


Eken V7

Van alle goedkope deurbellen met camera in dit rijtje, heeft de Eken V7 de beste video kwaliteit. Die is namelijk 1080P, wat meer dan genoeg is om haarscherpe beelden te ontvangen. Daarnaast werkt ook de nachtzicht functie van de deurbel prima en kun je met iedereen praten die voor de deur staat. Omdat deze goedkope video deurbel óók nog eens makkelijk te installeren is, verdient hij met recht een plekje in deze lijst.


TiGioo deurbel

Ook de TiGioo verdient een plekje op deze lijst. Deze goedkope deurbel met camera biedt niet alleen maar een mooi ontwerp en handige functies. Er wordt ook direct een gong meegeleverd. Daardoor hoor je ook binnenshuis wanneer de bel overgaat, in plaats van alleen je telefoon. Daarnaast krijg je ook een SD-kaart meegeleverd.

Overige handige opties van de TiGioo deurbel zijn nachtzicht, tweeweg-audio en ingebouwde bewegingssensoren. De beelden kun je laten opslaan op de SD-kaart, of in de cloud. Beide opties zijn gratis.


Zoals je ziet zijn er genoeg goedkope slimme deurbellen te krijgen. De vraag is alleen, wat heeft nu je voorkeur? De prijzen zijn allemaal laag. Ga je voor de gratis cloud opslag, de beste beelden of een meegeleverde gong?

Bekijk ook: Deurbel met camera en intercom

1 Reactie
  1. Ik vind de Eken een onding. Beeld is inderdaad mooi.
    Batterijen gaan niet heel lang mee en wat nog het meest frustrerende is, is de traagheid waarmee verbindingen tot stand komen en helemaal onhandig is dat je geen tegelijkertijd kan praten. Je moet om diegene die voor de deur staat te woord te staan iets indrukken, wil je weer dat diegene die voor de deur staat laten spreken, moet je de button loslaten in de software, dit vergt tijd dit overschakelen en je heb dus een gemist gesprek. In het beste geval is bij het loslaten van de button dat diegene die voor de deur staat, 5 seconden later gaat spreken en dit werkt niet, dus weg ermee. De Tigioo staat op nummer 1 bij mij. Afgezien van de brouwkwaliteit heeft het ding een mooi beeld en staat gelijk aan de Eken 7, daarbij heb je geen vertragingen en kan je tegelijkertijd tijd praten met elkaar zonder iets in te drukken, dit indrukken voor een gesprek moet je wel eenmalig doen en daarna kan je realtime lullen met elkaar.

Laat een reactie achter

 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen
 

Smarthomefans
Logo