Beveiligingscamera zonder abonnement: dit zijn de 3 beste opties

Netatmo Presence Camera (1)

Slimme apparaten zijn vaak al duur genoeg. Geen wonder dat jij niet zit te wachten op extra abonnementskosten. Ik vertel je daarom welke beveiligingscamera zonder abonnement er te koop zijn.

Slimme camera zonder abonnement

Het is vaak een behoorlijke tegenvaller. Je let even niet op bij de koop van een product en komt er vervolgens achter dat je een abonnement moet aanschaffen. Tenminste, als je gebruik wilt maken van alle opties in het product. En juist die extra opties zijn waar je het slimme apparaat voor gekocht hebt.

Maar niet alle slimme producten bieden een abonnement om gebruik te kunnen maken van alle opties.

Ik vertel je in dit artikel namelijk welke slimme camera’s je zonder abonnement kunt kopen. Dan betaal je gewoon één keer de aanschafprijs en kun je vervolgens voor altijd zonder extra kosten gebruikmaken van de camera.

1. Netgear Arlo Pro 2

De Arlo Pro 2 is één van de betere slimme beveiligingscamera’s die je kunt kopen op dit moment. De camera’s zijn van zeer goede kwaliteit en het mooiste is dat je hem ook gewoon zonder abonnementskosten kunt gebruiken. Je krijgt zonder Arlo abonnement namelijk ook gewoon toegang tot alle opties, waaronder 7 dagen beelden terugkijken in de cloud. Alleen als je langer dan 7 dagen wilt terugkijken moet je extra betalen, maar een week zal voor de meeste mensen meer dan genoeg zijn.

De camera werkt overigens op accu, waardoor je hem bijzonder eenvoudig kunt monteren. Je kunt ook een lokale USB-opslag monteren om zodoende ook een lokale back-up te maken.


2. EufyCam

De EufyCam is een slimme beveiligingscamera zonder abonnement, maar mét een enorme accu. De camera gaat namelijk maar liefst 365 dagen mee op één keer opladen. Dat is in de wereld van slimme camera’s ongehoord, waardoor dit ongetwijfeld een van de betere opties is voor mensen die houden van makkelijke montage, maar geen zin hebben om de camera steeds op te laden.

De langere batterijduur gaat overigens niet ten koste van de kwaliteit. Beelden worden opgenomen in Full HD, en er zit zelfs gezichtsherkenning op de camera. Dat voorkomt overigens ook valse meldingen van vallende blaadjes of dieren die voorbijlopen of -vliegen.


3. Netatmo Presence

De Netatmo Presence is een beveiligingscamera zonder abonnement of extra kosten. De beelden kun je alsnog op verschillende manieren opslaan. Zo krijg je een SD-kaart meegeleverd, maar is er ook nog de mogelijkheid om het op te slaan op Dropbox of een FTP-server.

De camera herkent en onderscheidt dieren, mensen en auto’s, en je kunt dus meldingen instellen om van één, twee of alle drie meldingen te ontvangen. Om ervoor te zorgen dat je alleen meldingen ontvangt voor zones die ertoe doen, kun je zelf zones tekenen. Alleen als een mens, dier of auto binnen die zone komt krijg je dan een melding.

Laatste Amazon prijsupdate was: juli 5, 2022 2:37 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Een slimme beveiligingscamera zonder abonnement is over de lange termijn een stuk voordeliger dan een goedkopere camera mét abonnement. Want stel dat je 10 euro per maand betaalt aan een abonnement en die camera 5 jaar gebruikt. Dat gaat om 600 euro, plus de aanschafkosten. De camera’s in dit artikel hebben wellicht een hogere aanschafprijs dan camera’s met abonnement, maar zijn over 5 jaar verspreid een stuk voordeliger.

Heb jij al een favoriet kunnen kiezen uit dit rijtje?

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen
 

Smarthomefans
Logo