Laatste update:

5 interessante Action & Lidl smarthome-deals: week 19

Geschreven door:

Ruud Caris

Alle content is geschreven door smarthome-experts, niet door AI en robots.

Bij de Action en Lidl is steeds meer smarthome te verkrijgen: dat is dan ook precies de reden dat we elke week de folders en websites afspeuren naar interessante aanbiedingen en producten. Ook deze week weer.

Goedkope smarthome-producten

Winkels als Action en Lidl bieden beide, onder eigen merk, betaalbare producten voor smarthome-liefhebbers aan. Of het nu gaat om slimme deurbellen of rookmelders, het assortiment wordt steeds uitgebreider.

Action doet dit met het merk LSC Smart Connect, waar het productaanbod steeds groter wordt. Deze week dus ook weer een aantal interessante, betaalbare smarthome-producten!

Bekijk alle smarthome-deals bij Action

Action- en Lidl-aanbiedingen van deze week

Hieronder een overzicht van een aantal interessante smarthome-deals van deze week!

1. LSC buitenlamp

1. LSC buitenlamp

Met de zomer op komst, verdient de tuin natuurlijk ook weer wat aandacht (en licht). Dat kun je doen met deze stijlvolle, slimme buitenlamp van LSC.

2. Outdoor camera

LSC outdoor

We blijven nog even buiten. Met deze outdoor camera kun je alles goed in de gaten houden. Dat je in de LSC-app, maar je kunt natuurlijk ook de Smart Life-app hiervoor gebruiken.

3. Slimme tuinverlichting

LSC tuinverlichting

Oké, de laatste dan voor buiten: deze slimme tuinverlichting geeft sfeer aan de hele tuin.

4. Slimme stekker (Zigbee)

De slimme stekker van Lidl

Slimme stekker van Lidl met Zigbee. Hiermee kun je ook ‘domme’ apparaten een stuk slimmer maken.

5. Smart button

Smart button

Jouw smarthome bedienen kun je doen met deze smart button met Zigbee. Hou er wel rekening mee dat je een (Zigbee) hub/gateway nodig hebt.

Nog meer?

Soms zijn er ook deals bij Action die niet per se smarthome zijn, maar toch interessant. Denk bijvoorbeeld aan deze sfeervolle gaslantaarn of deze eenvoudig te gebruiken kweekkas.

Dit is slechts een greep uit de aanbiedingen, voor het volledige en actuele aanbod kun je hieronder terecht.

Alle smarthome-deals bij

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Oprichter van smarthomefans. Gek op gadgets, tech en specifiek smarthome. Ruim 10 jaar geleden de eerste 'automatisering' in huis gestart en sindsdien honderden producten en merken onderzocht en getest.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen